Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Huubert

no i co ja mam z nią zrobic

Polecane posty

Gość Klakier był głupi
skoro był kotem Gargamela. Gonił niebieskich za miskę żarcia. Ty też tak robisz? Wystarczy ci zapłacić a ty już robisz, co ci każą? Nieźle.

skoro był kotem Gargamela. Gonił niebieskich za miskę żarcia. Ty też tak robisz? Wystarczy ci zapłacić a ty już robisz, co ci każą? Nieźle. ostatnio podniosłem sie ze stawkami,wiec ciezko bedzie mnie teraz nakłonic do takiej gonitwy...:P Klakier nie gonił za miske zarcia...tylko dlatego ze nie lubiał niebieskich a to jest wielka róznica:D a na marginesie moje wredne pseudokolezanki/koledzy rozwalacie chłopakowi topik.....wiec nie wiem kto tu jest wredna karykatura...

mimo wszystko czuje ze to w niej jeszcze siedzi... Hubert i bedzie w tobie siedziało na wieki:O,tylko dlatego ze kochałes. Musisz teraz sobie odpowiedziec na pytanie,czy dalej jest sens uzalania sie i zastanawiania sie co by było gdyby...czasami po prostu lepiej jest zapomniec i zaczac cos od nowa.NIe od razu ale za jakis czas...

A to jedna ona na świecie? A co do Twojego postepowania to pozwolę sobie zacytować mój ulubiony tekst mojego ulubionego Misia: "o jajach słyszałeś?" :D

Gość zostaw ty ta
panienke - ona jest psychiczna