Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licencia poetica s.c.

Wrzuciła żywe szczeniaki do pieca.

Polecane posty

Gość grzegorz ślusarski
ja myślę, że ta kobieta miała schizofrenię wrzucając szczeniaki do pieca sądziła że zabija diabły

Gość Margotka1234
pieprzysz farmazony, grzesiu :-o

Gość No mucha to też zwierzę
więć jak już ją zabijam to szybko, a nie np. wyrywam jej najpierw nóżki po kolei.

Gość wieś
spędzałam co roku wakacje u babci na wsi, nie raz widziałam traktowanie zwierząt domowych jak rzeczy, dziadek mial psa jak go spuszczal z łancucha to ten dusił kury, co zrobił dziadek? powiesil go na galęzi, zabijanie szczeniaków i kociaków jest na porzadku dziennym, to naturalna selekcja, tak samo jest z dziecmi na wsi slyszymy o pedofili i usmiercaniu dzieci, myśle że skala problemu jest o wiele większa niz podaja media tylko nikt o tym nie mówi glośńo

Gość barkras
Wiecie że wyrządzone zło powraca? I do niej powróci ogień. Spotką ją tak samo jak te szczeniaczki i ich mamę. Nie martwcie się, tylko poczekać.

z artykułu: W praktyce z odpowiedzialnością bywa różnie. Nieletni sprawcy pełnego okrucieństwa morderstwa na kilkumiesięcznym szczeniaku w typie psa husky (oblali go denaturatem i podpalili, a umierającego kopali i deptali, filmując wszystko telefonem komórkowym) też mieli odpowiedzieć za swoje postępowanie. Ludzie są chorzy i to jeszcze kobieta. Ta ulica Kołłątaja w Tomaszowie Lubelskim to skupisko patologi? Jaki normalny człowiek wrzuci szczeniaka do pieca :o

Gość wysmiewczyni
zamknac debike w psychiatryku bo widac ze to psychol wykolejony. Albo pozwolic na samosad ludzi. Dzisiaj szczeniaki jutro dzieci bo jej sie ciaza niechciana przytrafi. Za takie cos powinni zamykac w pokojach bez klamek. No nie moge przebolec jak mozna byc takim popaprancem?

Gość rockefeler26
nie tomaszów lubelski tylko mazowiecki tuz pod warszawką :P

Gość rockefeler26
a skad wiesz ze tam na kołątaja taka patologia jestes z tomaszowa?

Nie , to było pytanie :) w każdym mieście są takie ulice gdzie lepiej się nie zapuszczać... ktoś to wrzuca żywe zwierzęta do pieca hmmmm patologia:o

Gość wkurzona_
tak szczerze : \"jak kotka ci sie okoci,ma 4 male...no przeciez nie bedziesz miec 5-ciu kotow...to wiadomo,ktos musi 3 lebki ukrecic.ale lepsze to,niz topienie...\" I ciekawe kto się tym chce zająć i czy nie lepiej wysterylizować kota.

Gość Edyta*
Ja pierdzielę, za takie coś 2 lata ? Polska jest poje**** Jak się państwo oszuka to kurde na 10 lat wsadzają, a jak się zabije zwierzęta to grożą jej 2 lata ? Zabawne. I to jeszcze za zabicie ze szczególnym okrucieństwem. :/ Tylko pozabijać tych co tak traktują zwierzęta.