Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licencia poetica s.c.

Wrzuciła żywe szczeniaki do pieca.

Polecane posty

Gość licencia poetica s.c.

Za uśmiercenie psów ze szczególnym okrucieństwem odpowie 37-letnia mieszkanka Tomaszowa Mazowieckiego, która spaliła w piecu trzy szczenięta - poinformowała rzeczniczka tomaszowskiej policji Katarzyna Dutkiewicz. Jak ustalono, w niedzielę kobieta wrzuciła trzy szczeniaki do paleniska pieca w swoim domu. Za szczeniętami do pieca wskoczyła ich matka, poparzoną wyciągnęła znajoma podejrzanej. Pies zdechł następnego dnia - prawdopodobnie w wyniku poparzeń. Właścicielka zakopała martwą sukę w przydomowym ogródku. Powiadomieni o tym przez anonimową osobę policjanci odkopali psa. 37-latka usłyszała zarzuty dotyczące uśmiercenia zwierząt ze szczególnym okrucieństwem. Grozi jej za to do 2 lat pozbawienia wolności. Niektórzy mają doprawdy zryty beret :-o

Gość zamiast 2 lat posadziłabym ją
dupskiem na rozgrzanego grila :P wystarczyłaby mi minuta i brak dostępu do opieki medycznej:P nie bedę pisać czego życzę tej francy :P

Gość No ja tez tak lubie
A moze by tak jej chocby stope do pieca wlozyc? Moze mozg wrocilby na wlasciwe miejsce. Co za ludzie .😠

Osobiście bym ją wepchnęła za karę do pieca! :o co za kurwa pojebani ludzie :o to jest po prostu niewyobrażalne wręcz dla mnie :o

:O ja pierdzielę, tą babę chyba w psychiatryku powinni zamknąć :O bo zdrowa psychicznie osoba raczej by nie wpadła na coś takiego

Jolcia 🖐️

Gość Adriana wita z rana
jasne :o ale jak muche zabijacie to jest ok :o

Paradoksalnie, więcej tzw. \"ludzkich uczuć\" okazała ta psia matka, która próbowała ratować swoje dzieci, niż ta 37-latka (niby \"człowiek\")... :-o

Gość No ja tez tak lubie
Adriano ale zes blysla.:D Oglaszm Cie gwiazda tego topiku hehehehe

Gość onetowy onanista
Sprawczyni prawdopodobnie pochodzi ze wsi, gdzie zwierzęta traktowane są jak rzeczy - dba się o nie gdy są przydatne. Gdy nie - po prostu usuwa się je z krajobrazu. Dla ludzi z dużych miast, gdzie chucha się i dmucha na każdego ratlerka, takie podejście może być szokiem. Niestety - ciągle jeszcze (szczególnie na ścianie wschodniej) tak bywa...

niektorzy ludzie na wsi naprawde uwazaja,ze zwierzeta to rzeczy i nie czuja...to juz kurde mogla najpierw mi karki poskrecac,a potem spalic,a nie tak perfidnie jak kawalek wegla...powinni zaczac dawac porzadne wyroki za znacanie sie nad zwierzetami,to moze ludzie zaczna rozumiec

Gość Adriana wita z rana
taka mucha tez zyje :o tez ma uczucia i dzieci-muszatka pewnie rowniez :o

u mojego sasiada "zaginął" pies- bernardyn, jak się go zapytałam gdzie jest, to mi odburnkał, że sobie gdzieś poszedł :P jestem pewna, że go zabił ale dowodów nie mam :(

Gość No ja tez tak lubie
:D:D:D:D:D:D Nie no porownanie zabojcze jak dla mnie ,a juz dzieci-muszątka WYMIATAJA!

Adriana kartofel, pomidor, ogórek podobno też czuje :P zajmij się wychowywaniem małych komarków :P

Gość Adriana wita z rana
tu nie ma nic do smiania 😠 czlowieki dyskryminuja inne zyjatka :(

Gość No ja tez tak lubie
no !!!!!!!!!!!!!Co za potwory z tych czlowiekow ! Tfuu . Uczuc muszątek nie poszanowaly :D:DD:D: A Ty wiesz dziecko jak mucha sie rozmnaza? Podpowiem Ci -w ciazy nie chodzi tylko tak jak kura bardziej :P

Gość Adriana wita z rana
no i co z tego ze jak kura 😠 myslisz, ze taka mucha to serduszka nie ma ?? zreszta..mucha, komar, stonka czy swinka...one ZYJA !!!!!

Gość lidia322
no tak ,a ostatnio bylo o facecie ktory przerabial psy na smalec--masakra

ja estem oryginalnie z miasta,teraz mieszkam na wsi....i czasem tez mi tych zwierzat strasznie zal...ale coc chesz zrobic,jak kotka ci sie okoci,ma 4 male...no przeciez nie bedziesz miec 5-ciu kotow...to wiadomo,ktos musi 3 lebki ukrecic.ale lepsze to,niz topienie...albo moj facet lapie szczury do klatki...szczur agresywny jak cholera,lepiej reki nie zblizac (nie chce trutki rozstawiac,bo koty laza i rozne inne zwierzaki),to jak chcesz skubanca zabic?my po prostu wrzucamy klatce do wody i po 1-2 minutach juz nie ma oznak zycia...musimy je lapac,robia za duzo szkod... ja jestem wrazliwa miastowa.dostalam teraz mame i synka swinki morskie.nie sa zbytnio oswojone,mam je od niedzieli.jak wyciagam mjednego,to maly piszczy w nieboglosy,jakby go ze skory obdzierali,mi sie zaraz serce kraja i wsdzam z powrotem,zeby sie supokoil..ale kurde musze ich nauczyc trzymania na rekach,oswoic. osttanio mi kumepla mowila,jak jej koolega si chwalil ( zczasow wczesnego liceum),ze malemu cielakowi wsadzil penisa,zeby mu obciagnal (wiadomo cielak ssa wymie).dla nie to szczyt ponizenia dla cielaka,choc cielak nie zdaje sobie z tego sprawy