Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sloneczko23232

PLAN-SCHUDNE...PONAD 15-20KG!Kto ze mną?

Polecane posty

No to masz 81 tak jak ja. Tylko wciaz jakos nie moge sie zebrac zeby choc dwa dni wytrzymac bez skuszenia sie na cos. A co najgorsze nie z glodu tylko ot tak - bo dobre. Najlepiej jak w domu nie ma naprawde nic, wtedy glupieje ale slodkiego nie jem i juz. Boje sie tych Swiat. Rodzinka w Polsce mnie ugosci a potem wroce z 5 kg wiecej.

HEj dołączam do Was. Ważę 78kg 164cm wzrostu i 24 lata. Tragedia. Zwolnili mnie z pracy, oblałam egzaminy i przez rok 12kg przytyłam.Mój cel to 62kg. Mam zamiar mniej jeść, ćwiczyć i chodzić na steperze. Motywuje mnie brak błysku w oczach mojego męża i brak zainteresowania seksem. Nic dziwnego z resztą.Niewątpliwie ostatnio nie mam co na dupsztala założyć ponieważ brakuje mi jakieś 10cm.

czesc:) Pierwszy dzien bez slodkosci mam za soba:) Mysle nad dieta kopenhaska.... A jak Wam idzie???

Gość Słoneczko23232
A ja nie wiem co sie ze mna dzieje... same slodkosci wciagam-gdzie tego nigdy az tak nie robilam-sniadanie-cos slodkiego- po objedzie-to samo...\ a wieczorkiem to ...juz nie mowie... Boze jak ja sie czuje....:: PZREZ CHWILE MYSLALAM O DIECIE KOPENHASKIEJ... ale...nie...wiem,ze tego nie wytrzymam.... cwiczyc,wiecej ruchu,owoce warzywa,owoce-a bedzie dobrze-i KONIEC KOLACJI! oj boje sie boje...zaraz wejde na wage i zobacze co sie dzieje....:) Pozdrawiam Was dzieczynki!

Gość kowalia f
Ciezko oj ciezko. Wyszukuje sobie zajecia zeby nie myslec tak o jedzeniu i troche dziala.

czesc:) postanowilam, ze bede sie tu codziennie meldowac i zdawac relacje, z tego jak mi idzie:) a wiec (bec - jak to mawiala moja profesorka) dzis kolejny (2) dzien bez slodyczy:):):) ciezko wytrzymac, szczegolnie jak wszyscy dookola cos slodkiego zajadaja... ech, ale postanowienie to postanowienie i dam rade:D a tak z innej beczki - polecacie jakies mazidlo na piersiatka? zmalaly mocno i jedrnosc nie ta, ze tak sie tu wybebesze... pozdrawiam!

zastanawiam sie czy Was nie przepedzilam czy jak, bo cos osamotniona sie czuje... no, ale pora na kolejna relacje: ilosc zjedzonych slodyczy: 0, ilosc powachanych ciastek: 1... ale syn przyniosl bo ladnie mu pachnialo i chcial mi pokazac - pachnialo kokosowo... dobranoc:)

Gość magi83
witajcie... i ja tu zaglądam.. szukam wsparcia po to aby moja kolejna próba odchudzania nie poszła w pole... podobnie jak Słoneczko jestem po cesarce, ja przytyłam 35 kg w ciąży moja córa ma juz 1,5 roku - schudłam to 30 kg ale została nadwaga tylko na brzuchu !!! mam oponę od traktora :) dlatego od jutra rozpoczynam dietę SB bede tu zaglądać może mnie zmotywujecie swoimi osiągnięciami :) wiek - 25 wzrost 160 waga - 70 cel 60 kg

Gość Słoneczko23232
Czesc dziewczynki! fajnie,ze jestescie.... Juz sie nie moge doczekac...kiedy to moj maz kupi mi bierznie lub orbitreka:)a co byscie doradzily dziewczyny?co lepsze? a z moja waga...to samo!stoje w miejsciu-ale to dlatego,ze ciagnie,ciagnie mnie do szafki z (......wiadomo:)) ale moj przyznal sam...Kochanie-wiem,ze Ci wcale nie pomagam psychicznie(bo kupuje mi lakocie itd)-dlatego zamiast bombonierek bede kupowal Ci owoce i soki w duzych ilosciach...i sam sie za siebie wezme-razem bedzie razniej:)takze...mysle,ze do wiosny troche schudne:) a wy dziewczyny cwiczycie cos?co to jest za dieta SB? pozdrawiam i milej niedzieli zycze!

witajcie laseczki! mam nadzieje, że przyjmniecie mnie do swojego grona:) Moja historia wygląda podobnie, jak większości z Was. Kilka miesiecy temu zostałam mamą bliżniąt-cesarka, ważę 70 kilo przy wzroście 162, waga moich marzeń to 55. Chce schudnąć ograniczając spozycie węglowodanów, nie jeść wieczorem wogóle, biegać,a do tego a6w . Latem próbowałam kopenhaskiej w 6 dni zjechałam 6 kilo, potym zgrzeszyłam i musiałam zakończyć diete i 6 kilo w ciągu następnych 6 dni wróciło:( p.s. sorki za błędy

Gość Słoneczko23232
Hej dziewczynki! Dzis zagladam do lekarza-dietetyka...no i jade po swoj -orbitrek!:0 Witam nowa kolezanke! Zapraszamy! No dziewczynki.... moze zaczniemy pisac-dzielic sie swoimi "posilkami" co ktora je...na sniadanko...objadek... Moze stworzymy swoj wlasny jadlospis co? Pozdrowionka!bede wieczorkiem

Witam Was wszystkie serdecznie:) Od dluzszego juz czasu nastawiam sie na przejscie na diete i porzadne wziecie sie za siebie.Mysle,ze dzis nastal ten dzien,kiedy moge zaczac moja walke z kilogramami. Moja historia pewnie nie rozni sie zbytnio od Waszych. Mam 170 cm wzrostu,juz jako nastolatka mialam odnotowany zbyt szybki przyrost wagi,ale wtedy i pielegniarka i rodzice to zbagatelizowali sadzac,ze wygladam ok i jestem za mloda na odchudzanie(mialam wtedy ze 14 lat).Do 20 roku zycia wazylam mniej wiecej okolo 60 kg i choc wtedy wydawalo mi sie to strasznie duzo (mlodziencza fascynacja chudoscia),to teraz wiem,ze waga 62 kg jest dla mnie idealna(choc moi rodzice nadal uwazaja,ze bede wtedy za chuda).Od 5 lat mam duze skoki wagi,podczac obu ciaz przytylam w granicach 16 kg,ktore szybko gubilam.Ale za to w okolo roku po porodzie szybko nabywalam wagi z 70 kg do czasami 85 kg:( I tak bylo do zeszlego roku,gdzie np.na wiosne(marzec) wazylam 85 a do wakacji bez zadnych diet i cwiczen zgubilam do czerwca 20 kilo. Pozniej znow przytylam i od ponad roku moja waga waha sie miedzy 80 a 85 kg.I tez mam juz siebie dosc:( Najwyzsza pora cos z tym zrobic:) Nie licze na szybkie rezultaty,mam jednak nadzieje,ze do wakacji uzyskam wymarzona wage badz bardzo zblizona do idealu. I mam nadzieje,ze mi w tym pomozecie i przyjmiecie mnie do swojego grona:) Cos ciut za duzo sie rozpisalam:P Pozdrawiam Was wszystkie:)

Gość Słoneczko23232
Hej Minutka..... Super,ze sie do nas dolaczasz.... No to faktycznie...ja to bym sie cieszyla gdybym wazyla te 85! kg:) Ja 85 wazylam w 9 miesiacu ciazy:) i dla mnie to byla idealna waga... Teraz hipopotam:)niestety i stety... Wczoraj bylam z mezem-i kupul mi ORBITREKA! Dziewczyny...juz po jednym dniu moge stwierdzic,ze to urzadzonko jest naprawde genialne... a co u Was?gdzie Wy sie podziewacie? pozdrowionka i buziaki!@

Gość agnessa1988
Agnessa mam 20 lat i bardzo chciała bym zrzucic z 5 do 10 kg jem mniej lecz moj tata jest przewrazliwiony na tym punkcie i naj chetniej by mnie utuczył waze 58 kg przy wzroscie 166cm niechce zeby kolejny chlopak zostawil mnie z powodu wagi

Gość agnessa1988
moj cel to 54 -50 kg