Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziekuuujeee

czy komorki waszych facetow sa dla was ogolnodostepne czy nie??

Polecane posty

całkowicie czarny kot ale my tu mowimy o idiotyzmie sprawdzania prewencyjnego a nie wtedy, gdy ma sie podejrzenia i to uzasadnione

Gość zws
moja odpowiedz brzmi -nie wiem o co pytasz zadne z nas nie pilnuje swojego telefonu ani nie trzyma przy sobie uzywamy ich normalnie kiedy to potrzebne ale nikt z nas nie przeglada drugiemu telefonu bo co to za zajecie? znamy takze swoje piny do kart czesto przekazujemy sobie karty kiedy sa nam potrzebne oczywiscie nie wtedy kiedy potrzebny jest podpis :)

Gość całkowicie czarny kot
rozumiem, to Komiczne jednak 'udebilono' i dorobiono gębę wszystkim zaglądającym w komórki czasem trzeba spojrzec na kazdego z osobna i na każda historię z osobna.. :-)

Popieram - sprawdzanie prewencyjne \"przeglądam mu komórkę, bo muszę mieć pełną kontrolę nad jego życiem\" jest po prostu poniżej krytyki...

Gość zws
zws, moja ostoja normalności sissy. uwazaj - istnieje opcja 'zglos do usuniecia' :)

Gość duell
oczywiście ze są dostępne...nie mamy przed sobą zadnych tajemnic

no czasem trzeba sprawdzic, zeby człowiek nie dał sie w konia robić... ja sam sprawdzilem bylej zonie komore, bo nie bede sie poniżał do tego, by jeździc za nia i sledzic co robi

"oczywiście ze są dostępne...nie mamy przed sobą zadnych tajemnic" wzruszyłem się... aż prawie popuściłem

nie, ależ skąd!!! nie mam dostępu do telefonu mojego męża; on ma specjalny sejf na komórkę, który zamyka przede mną zawsze i wszędzie na stucyfrowy szyfr, który to z kolei trzyma w innym sejfie :P

Gość zws
wzruszyłem się... aż prawie popuściłem :D:D:D nie ma to jak tego typu deklaracje (brak tajemnic). nieodmiennie podstawa jest kruchy lod :p nie kazdy swe tajemnice przetrzymuje w komorce :p

Gość zws
podwojne zycie = dwie komorki chyba, ze ktos jest trepem

Gość oj kiepsko cos z toba
komiczne: \"ja sam sprawdzilem bylej zonie komore, bo nie bede sie poniżał do tego, by jeździc za nia i sledzic co robi \" czyli jestes debilem ?

Ja mam dwie komórki :( Ale jedna to służbowa. Też mam podwójne życie? Wiedziałam, że coś jest nie tak...:(

\"czyli jestes debilem ? \" no jasne, że jestem, ale czemu akurat wywnioskowąłas to na podstawie cytowanych słów?

Gość Traudka z boronowa
Momy z Hajnelym jedna wspólno komórka na kartofle, kumpoty, a jak Hajnel upyndzi bimbru i swojskigo wina to sie pora flaszek tyz do tyj komórki wrazi. I kozdy moze tam zaglondac kiej chce. 🖐️

Gość zws
Ja mam dwie komórki Ale jedna to służbowa. Też mam podwójne życie? Wiedziałam, że coś jest nie tak cream?

Nie, nie cream :D jaja sobie robię, bo ktoś pisał wyżej o posiadaniu dwóch telefonów jako wyznaczniku podwójnego życia :)

Gość zws
bo ktoś pisał wyżej o posiadaniu dwóch telefonów jako wyznaczniku podwójnego życia jakis kretyn to byl. nie zartuj z takimi :p

Gość zws
Najlepiej założyć partnerowi kamerę z mikrofonem na głowę. Cały czas mamy podgląd co robi i co mówi. Kontrola podstawą zaufania na glowe? w bieliznie zainstalowac kamere czy nie ma wzwodu w czasie pracy