Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziekuuujeee

czy komorki waszych facetow sa dla was ogolnodostepne czy nie??

Polecane posty

To co napisałaś, że każdy dostaje. Nie plącz się w zeznaniach, bo przeczysz sama sobie

My mamy 3 :) moja mojego meza i wspolna awaryjna. Nie mamy tajemnic On korzysta z mojej ja z Jego. Nie mam obsesji sprawdzania kto do Niego dzwonil. Ostatnio sam nawet prosil zebym mu zrobila porzadek z smskami bo ma ich w skrzynce ponad 200 :P. Ja tes sie nie bulwersuje gdy korzysta z mojej.

Gość zws
wysmiewczyni jednego nie rozumiem. nie przeszkadza mi, ze ty grzebiesz swojemu facetowi po prywatnych miejscach (i nie chodzi o genitalia) dlaczego tobie przeszkadza wiec, ze ja tego nie robie? myslisz, ze kiedy naklonisz mnie do tego sama poczujesz sie godniej z tym co robisz? ty dokonalas swego wyboru ja swego. moze ja w twoich oczach ryzykuje ale ty w moich juz przegralas.

"Czy ty nie masz innych zajec jak prawdziwy facet tylko jak meska ciapa siedzisz na babskim forum i piszesz glupoty?" kolejna kobieta która uwaza, że - uczucia sa domena wylącznie kobiecą - na damskich forach pisuje sie wyłaćznie głupoty - z kobietami gada sie o rzeczach nieistotnych i debilnych - powazne i mądre tematy poruszaja wyłacznie faceci w meskim gronie :D

Komi, dopisz jeszcze: - która nienawidzi facetów, kompletnie im nie ufa, ale że wszystkie kobiety to lafiryndy, to już woli tych facetów, tylko że im kompletnie nie ufa, bo wszyscy zdradzają, a do tego trzeba wziąć ślub bo inaczej związek jest bez sensu

"komiczne, czy Twoja stopka to Twoje prywatne credo?" nie, to cytat - zasady pewnego zakonu wypisane na murach głównej jego świątyni

Gość zws
Czy ty nie masz innych zajec jak prawdziwy facet tylko jak meska ciapa siedzisz na babskim forum i piszesz glupoty?" kolejna kobieta która uwaza, że - uczucia sa domena wylącznie kobiecą - na damskich forach pisuje sie wyłaćznie głupoty - z kobietami gada sie o rzeczach nieistotnych i debilnych - powazne i mądre tematy poruszaja wyłacznie faceci w meskim gronie komiczne. idz lepiej poszukaj mlotka i wbij jakis gwozdz, schlej sie w ciemnym barze z jakas dziwka a pozniej zrob kobiecie awanture o nowy ciuch. torche meskosci!

Gość zws
masz racje zws - powinienm jeszcze pierdnąć w towarzystwie, dla kurażu zartuj sobie dalej a ani sie spostrzezesz jak zacznie ci sie owulacja ostrzegam. kup zestaw narzedzi albo dwa :)

mi mała - biorąc pod uwage, że partner kazdej z kafeteriuszem ma ponad 20 cm, to zdecydowanie powinno.. gdyby tak co sie wydłuzyl o 5 cm, to wreszcie miałbym te upragnione... 10 cm :P:P

Gość zws
partner kazdej z kafeteriuszem ma ponad 20 cm, to zdecydowanie powinno.. :D

mi - mnie zawsze humor dopisuje... co prawda czasem dopisuje cos do rachunku, ale tez sie liczy :P