Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna.

Ale jestem beznadziejna, nie potrafię rozmawiać z ludźmi...

Polecane posty

Gość beznadziejna.

Nawet do głupiego sklepu nie chcą mnie przyjąć do pracy :-( 2 tygodnie temu byłam na rozmowie, oczywiście tak się zestresowałam że słowa nie mogłam powiedzieć, tylko się wygłupiłam (a przecież to tylko sklep), mieli zadzwonić i do tej pory cisza :-o O lepszej pracy mogę sobie pomarzyć, studiuje zaocznie a w dodatku nie nadawałabym się do żadnej innej, no może na produkcji :-( W towarzystwie znajomych jestem największą gadułą a jak przyjdzie co do czego to nie potrafię odpowiedzieć na proste pytanie, za bardzo chcę dobrze wypaść i nic mi nie wychodzi :-(

Gość fdfdsfdsf
Dziwne ze jestes gadula wsrod przyjaciol a w okolicznosciach zawodowych sie nie odnajdujesza------------ale jak masz przyjaciol to nie jest zle

Gość kolter
mam dokładnie to samo. czy ktoś zna na to sposób? :o

Gość tka znam -sznur na leb

Gość beznadziejna.
tak, przyjaciół mam ale pracy nie :-( Najgorsze jest to że mieszkam w małej miejscowości i jak trafi się jakaś oferta pracy to jakiś cud, tak się cieszyłam kiedy zaprosili mnie na tą rozmowę a tu... no cóż :-o

Gość newijka
a ja mam odwrotnie :-( nie potrafię się zaprzyjaźnić, żartować , gadać i zapoznawać.A w pracy bardzo dobrze gadam, świetnie negocjuję, jestem konkretna i uchodzę za wygadaną :-O