Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika___87

pomocy w czym do usc ????

Polecane posty

mam problem, w kwietniu 2009r. biorę ślub cywilny. Niestety, moge wziąść tylko taki, gdyż narzeczony jest inniej wiary niz ja . Tak sie zastanawaim, to jedyny ślub jaki wezmę i pierwszy. Dlatego bardzo bym chciała iść w sukni slubnej, ale białej :) Mam nadzieje ,że posmiewiska nie bedzie ??

to jest wasz slub i ty decydujesz w czym idziesz i normalnie mozesz isc w sukni slubnej...kto powiedzial ze takie suknie to tylko do slubu koscielnego

Gość monisia___87
a bo jak czytam te posty, to sama już nie wiem....bo marzy mi sie długa biała suknia z trenem ...

Gość ty się ciesz że masz krótkie
spokojnie możesz iść w białej długiej sukni do cywilnego. Niedawno widziałam taką parę w USC w Warszawie. Przecież to twój ślub i masz wyglądać najpiękniej jak możesz. A skoro taka suknia ci się marzy, to nie widzę żadnych przeszkód

Gość Wielkopolankaaaaa
ja biorę sam cywilny (jestesmy niewierzący). idę w długiej sukni z gorsetem. kolor suknie albo turkusowy, albo jasny fiolet - jak krokusy :) jeszcze sie waham,suknię będe miała szytą - przez znajomą-krawcową , tanio i profesjonalnie :) pozdrawiam

Gość Wielkopolankaaaaa
p.s. Dość młodo ślubujesz! :)

Gość monisia___87
oki dziękuje za pomoc, bo się lekko zakręciłam. bo w garsonce bym sie nie widziała, tem bardziejze wesele będzie jak po kościelnym ;d

Gość monisia___87
a jakoś tak wyszło, że nie wyobrażamy sobie życia niebędac razem. w sumie mieszkamy już ze sobą 2 lata ;d