Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulaaaa

stosunek przerywany

Polecane posty

Gość lulaaaa

czy jak facet za żadne skarby nie chce skończyc we mnie, mimo, że jesteśmy razem już rok i to coś poważnego, a ja biorę pigułki od dłuższego czasu (mam 25 lat, on 27) to czy to jest normalne? on mówi, że nie może sobie pozwolić na dziecko. na argumenty że skoro biorę pigułki to ciąży nie będzie a stosunek przerywany i tak jest bardzo zawodny, wścieka się i ucina temat. dla mnie to jak połowiczny sex, szczytowanie faceta wewnątrz mnie to cudowne i bardzo przyjemne uczucie. jestem załamana. doradźcie mi co o tym myśleć i co mam robić. myślę już o zerwaniu, nie tylko dlatego. on nie uznaje gry wstępnej. nic. zero. null. podnieca mnie i pociąga, lubię ostry sex ale bez jakiejś rozgrzewki to zwyczajnie boli. jak można nauczyc faceta czegoś w seksie? jak go przekonać? aluzji nie zauważał, na otwarcie postawiony temat się obraził. help!!

Cóż, podejrzewam że on wcześniej przez dłuższy czas uprawiał seks bez zastosowania żadnej antykoncepcji, polegając jedynie na stosunku przerywanym. Z czasem owy stosunek przerywany stał się dla niego nawykiem - \"wszedł mu w krew\", jak to się mówi. Brak gry wstępnej z jego strony, to nic innego jak efekt złego wychowania. Nie nauczył się gry wstępnej przed rozpoczęciem współżycia seksualnego, a teraz nie chce mu się nadrabiać zaległości. Sama zdecyduj czy to jest facet dla ciebie.

Gość napoleon_rozdarty
wsadz mu na sucho dildo do doopy, zobaczymy czy bedzie zadowolony :P ;)

Gość gigigi8
to jakiś niewyedukowany palant, spuść go

Gość lulaaa
dzięki za odpowiedzi :). no własnie postanowiłam- ultimatum. albo się weźmie za siebie- OD DZISIAJ- albo nara! ps. nie wiem czy niewyedukowany, go podobno laska chciała naciągnąc na dzieciaka oszustwem i się teraz boi. poza tym jak mówi żadne tabletki nie dają 100% a tak to "on zna swojego kutasa". a co do gry wstępnej to on po prostu tak nie przepada, woli zwierzęcy sex i takie mizianie go nudzi. ale gówno mnie to obchodzi, ja tez chcę miec satysfakcję! ja pieszczę jego małego to i moja muszelka musi byc dopieszczona a nie tylko spenetrowana!

Gość lulaaa
a własnie mu ostatnio powiedziałam żweby sobie sam w dupę wsadził, bo on uwielbia anal :/...

Gość filip z konopi
zaproś mnie ja skończę w Tobie