Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaswoimwygladem

mam problem i ważne pytanie

Polecane posty

Gość DeSiiiiRe
ale na nią naskoczylas panno nawet nie wiem co tym chcialas osiągnąc ta dziewczyna ma wiecej oleju od Ciebie bo Ty zachowujesz sie jak skończona kretynka i to swoje słownictwo " dziewucho" co Ty ze wsi jestes?

Gość Radekz Ohayp
Aaaa.. to dopiero początki ciązy, fajnie Ja bym chciała mieć dzieciaka, ale jeszcze za wsześnie jak dla mnie Zapytaj mamy czy wie jak to zrobić, żeby alimenty wpływały na Twoje konto. JESZCZE ZA WCZEŚNIE DLA CIEBIE NA DZIECKO? zdecydowanie sie zgadzam po Twoich wypowiedziach :]

Gość ty się ciesz że masz krótkie
o masz - dawałam dobre rady, byłam najgrzecznieejsza jak mogłam i jeszcze mi się dostało :( Babcia zawsze mi radziła - masz dobre serca, to muisz mieć twardy tyłek...

dobre rady? jakie? zrzucanie mi ,ze wszystko wiem lepiej? a co ty nie wiesz jacy sa teraz lekarze? mieszkam w małym mieście i niestety,ale tu jakis umysłow nie mam;) zwykli ludzie co zdzieraja kase..gdybym mieszkala w Warszawie to o dermatologu moglabym pomyslec,ale nie tu..

Gość ty się ciesz że masz krótkie
nieco wyżej dawałam ci rady co do diety, zbadanie krwi i wybranie się do dermatologa. Na co ty powiedziałaś, że do lekarza nie pójdziesz, bo wolisz rady koleżanek cebulę i mleko. Skoro wiesz, że bardziej to pomoże, to stwierdziłam, że niepotrzebnie zadajesz pytania, bo cokolwiek poradzimy, ty wiesz swoje znacznie lepiej od poradniczek i lekarza. Więc wybacz - ale czego ty właściwie oczekujesz? Ze krzykniemy chórem - tak, cebula i mleko super, w twojej przychodni rejonowej zdzieraja kasę więc nie warto tam iść, włosy smaruj tylko tym swoim mazidłem i nie myj, rób sobie bezmięsne diety, to na pewno dobrze wpłynie na cerę. I nie słuchaj osób, które radzą ci z dobrego serca. Sama mam córkę w twoim wieku i stąd wiem o czym mówię. Jej dermatolog pomógł. Nigdy też nie napisałam, że jesteś młoda w związku z tym nie możesz mieć doświadczenia, ani nie napisałam jakichś niemiłych słów. JJedyne co napisałam w odpowiedzi na negacji wszystkiego poza mazidłem na skóre głowy, cebulę i mleko, to tekst, że po co prosisz o radę, skoro ty wiesz co dla ciebie najlepsze. Tak czy inaczej wygląda na to, że sama nie wiesz czego chcesz. Żegnam, bo to taka trochę bez sensu rozmowa z tobą. Najlepiej sie obrazić, nakrzyczeć i od razu lepeij sie robi.

dokładnie ! :) nakrzyczec i sie obrazic..kto powiedzial,ze ten przepis z cebula i mlekiem mam od kolezanki? ;/ czytaj uwazniej.. i nie napisalam,ze mi pomaga tylko,ze wysusza i czy mi nie zaszkodzi po dłuzszym stosowaniu ;] no wy czytac nie potarficie ze zrozumieniem? no ja juz nie wiem ...

Gość RudaHera
Jesteśmy z Tobą. Ważne, żebyś bardzo dbała o swoją dietę. Jedz tylko pełnowartościowe pokarmy, dbaj o siebie, pij dużo wody i unikaj takich produktów jak ketchup, czekolada i pikantne potrawy. Będzie dobrze, może to minie wraz z wiekiem i burzą hormonalną.