Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tewgwwe

która sylwetka sexowniejsza i ładniejsza?

Polecane posty

Gość tewgwwe

1. 165cm wzrostu, bardzo szczupła, taki szczypiorek, figura modelki, lecz bez wiekszych kobiecych zaokrągleń (ok.45kg) 2.165cm wzrostu, szczupła, ale grubsza od pierwszej i to sporo, za to z kobiecymi kształtami typu duze biodra i biust, ok (55kg)

Gość ciężko powiedzieć
trzeba by było je zobaczyć bo kobieta sexapil ma w sobie, podając gabaryty ciężko to ocenić

Gość J U S T Y N A27
w mieniu mojego narzeczonego mówię zdecydowanie nr 2 !!!!! (czyli ja :P

Gość rockefeler26
ta druga grubsza z kobiecymi kształtami i waga w sam raz mniam..

Wrzuc jakies zdjecia....moze jakis znanych gwiazd...bo moja wyobraznia reaguje tylko na wizualne zagadki;)))))

Gość tewgwwe
Gość ja ci powiem tak
zdecydowanie druga

Gość druga drugaa
!!!!!!!!!!

Gość frezja aaa
Jako kobieta odpowiem tak: posiadam sylwetkę nr 1 ale podoba mi się 2 :p Ale nie narzekam na brak zainteresowania panów.

Gość luizjanaaagfgfs
no to jak druga druga druga to czemu te pierwsze sa uwazane za ikony pieknosci?:O kazdemu przeciez facetowi podobaja sie takich chude

Gość chmiel+koks
no to jak druga druga druga to czemu te pierwsze sa uwazane za ikony pieknosci?:O kazdemu przeciez facetowi podobaja sie takich chude

Gość o jenyyyy
nastepna ktora leczy swoje kompleksy :o idz lepiej pobiegac

Gość Radekz Ohayp
bo SZCZUPŁE SĄ PIĘKNE :)) pierwsze panie ! :) i faceci nie oszukujmy sie sam nim jestem i facet moze i nie pies,ale tez nie pracuje w mc donaldsach i chce moc taką piękność ponosic bez bólu,a nie narzekac potem na kręgosłup;)

Gość ejbisi
Ja jestem dokładnie tą drugą i powiem że najlepsza by była taka pośrodku czyli 50kg :P

Gość cxcxv
"kazdemu przeciez facetowi podobaja sie takich chude" nie chude, a szczuple. A szczupla jest nr2.

Gość tewgwwe
o jeny- yyy, jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to łaskawie na niego nie wchodź obecnie jestem nr 2, ale zastanawiam sie czy nie schudnac i nie wygladac jak nr 1 (teraz przytyłam, ale jeszcze nie dawno przez kilka lat miałam własnie taką figure jak nr 1) bo to prawda, ze teraz najładniejsze sa te bardzo szczupłe

Gość tylko druga
ja też jestem facetem...chude dziewczyny to według mnie nieatrakcyjne,odpychajęce wieszaki...

Gość harryspontany
buahahah:D:D żałosne jestescie kobitki;] chude to nie wieszaki tylko boginie !:D z taka moglbym biegac po plaży ,a nie z chodzącymi boczkami ;] nieatrakcyjne są FAŁDY I TE SZEROKIE GĘBY :)

Gość tylko druga
przecież napisałem ze jestem facetem...i nikt tu nie mówi o grubych dziewczynach tylko norlanych lub ciut grubszych....bo ja bym wolał taką niż chudą szkapę

Gość tewgwwe
harry- jak nie rozumiesz to jeszcze raz przeczytaj sobie mój wpis i zastanów sie zanim cos napiszesz. nie mówimy o kobietach grubych, ani o puszystych, tylko o szczupłych ale z kobiecymi ksztaltami:O

Gość ejbisi
No to mówie że 50kg akurat ;) bo 55 to już ma lekkie wałeczki :P

Gość anieczka1234567896363
a mi ta 1

Gość harryspontany
kobiece kształty? chodzi ci o duze piersi i wcięcie w talii? a te na pierwszych zdjęciach nie maja wcięcia w talii i nie maja piersi? ;) no żałosne.. ja tylko wyrazilem swoje zdanie razem z kolega siedzacym obok mnie :D łachac to sie z was mozna po pachy

Gość lios
Jak mam porownac cialo Keiry Knightley do Scarlett Johannson, to oczywiscie wybieram Scarlett :P

Gość o jenyyyy
jestem chuda i jedyna plus to to ze moge jesc ile chce i nigdy nigdy nie przytyje 45 kg przy 162 to zadna atrakcja zebym choc miala 49 :o poprostu nie lubie takich tematow bo na takie pytanie nigdy nie uzyskasz odpowiedzi-kazdy lubi co innego , jeden kosci drugi nie

Gość ejbisi
A poza tym każdej dziewczynie inaczej sie odklada "tłuszcz". Przecież piersi to też tłuszcz wiec rzadko sie zdarza zeby dziewczyna nie miala ani grama tłuszczu nigdzie tylko w piersiach. Takze albo to albo to.