Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tewgwwe

która sylwetka sexowniejsza i ładniejsza?

Polecane posty

obie modelki, obie chude i wysokie. Widomo, że panna przy wzroście 1.60 o pełnych kształtach, wyglada inaczej niż wysoka modelka o bujniejszych kształtach. To samo tyczy się drugiej sylwetki -inaczej wygląda sucha, b.wysoka dziewczyna, a inaczej \'sucha\' ale niska

Gość Piotruś Pan
1 !!!!!!!! ;O ślicznotka brzuszek ,talia i te nogi;O kurde,ze tez takie na mnie nie patrza;(;/

Większość facetów wybierze zapewne nr 2. Ja osobiście, jako kobieta "wolę" filigranowe panie :) Tylko nie mylić z anorektyczkami ;)

Gość tylko druga
według mnie Keira jest ''nieapetyczna'' chuda,bez piersi,koścista :o

Gość tewgwwe
wklejajac te zdjecia, nie chodzi mi dokładnie o takie sylwetki, zanczy takie tez, ale nie tylko lepiej spogladac na opis

Gość rownloand
hejo :p o żesz w morde dziewczynki jakie bitwy toczą ;d nie lubie tych piersiastych ,za to wielbie szczuplusieńkie z delikatnymi rysami biustu kobiety;] te golfiki i sweterki na nich swietnie leża ,zeby jeszcze byla wysoka to juz wogole:) długie nogi,płaski brzuch i wszystko na nich niesamowicie wygląda

Gość ja jestem zdecydowanie
ja jestem zdecydowanie typem 1, mam chlopięcą figure i wygladam jak keira na tym zdjeciu(tylko ze mam od niej wieksze piersi, bo ona to juz w ogole jest plaska jak deska). ale gdybym mogla wybierac to ZDECYDOWANIE wybralabym typ 2 i wiem ze moj chlopak bylby tym zachwycony

Gość sebastianłożewski
zdecydowanie numer 1 ! moja dziewczyna taka jest co tu narzekac tylko mi pozazdroscic mozecie;)

Gość AgathaWspaniałaII
cos mi sie wydaej ze sebastianłozewski, rownloand i tak dalej (chodzi mi konkretnie o obrońce chudych kobiet) to ta sama osoba...albo nawet kobieta:P wnioskuje to po stylu pisania i nie jestem wcale grubasem, sama mam figure nr 1;/

Gość dawidos_comKSK
szczupłe;) te z 1 zdjęcia mi sie podobaja są w moim typie te drugie nie puszyste jakies i duze

Gość AlicjazGaju
no ja jestem tą 2 i marze o tym by byc jak ta 1 ..moje kolezanki takie są i kazda z nich ma faceta bo fakt są niesamowicie ładne i z twrazy jak modelki i z figur ja sie nie wyrozniam z tłumu z tą figurą i wzrostem 166 .. ;/ taka jestem jak kazda

Gość khczxzx
wiecie co? chyba jednak bardziej podoba mi sie sylwetka nr 2. kobieta powinna byc sexowna i kobieca, wg kobieta powinna byc przeciwieństwem meźczyzny - on wysoki, ona niska, on bez talii bioder, biustu, ona własnie z talią, biodrami i biustem itd itp

Gość wszystko po trochu
ale wy jestescie zawzięte dziewczyny ! :D wszystkie jestesmy piękne! !! ! ! !! WSZYSTKIE rozumiecie?? ! i te grube i te chude i te patyki i te z wcięciami i bez ! ;) przestancie juz.. wiem,ze lubiscie takie sondy ja tez ,ale juz sie obrazy zaczynaja.. ja jestem jak ta z pierwszego zdjęcia i nie mam kompleksow wręcz przeciwnie czuje sie niezwykła,ale moje kolezanki w większosci sa jakte na 2 zdjeciu i tez na pewno czują sie atrakcyjne bo takie są! piękne,urocze z wdziękiem;) moze tak sondy co do facetow coo? jacki powinien byc? eleganki,napakowany,szczupły,wysoki,niski,kolor oczu,wklejac linki z wymarzonymi facetami :) a nie tylko po tych kobietach jezdzicie..

Gość LECHPOZNAŃ
patyczki są najpiękniejsze;)

Nr 2 faceci lubią krągłości każdy to wie i każda powinna wiedzieć. Chudzielcom takim jak szkieletory z wybiegów mówimy nie!!