Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdsfdsfdsf

Nie rozumie wyzszej matematyki

Polecane posty

Gość dfdsfdsfdsf

Czyli calek i takich rzeczy. Znacie jakies ksiazki albo cos zeby to bylo w jak najprostszy sposob wytlumaczine-od podstaw

Gość dfdsfdsfdsf
jestem murzynem i wole bawic się swoim fallusem o wschodzie słonca niz jakieś całki :classic_cool:

Gość dfdsfdsfdsf
wole obciągac murzynom niż uczyc sie całek. Dal mnie to przyjemniejsze

wytłumaczenie całek "od podstaw" wyklucza się z "w jak najprostszy sposób" ;) jest Ci to do czegoś potrzebne? czy masz taką fantazję zgłębiać wyższą matematykę? ;)

Gość dfdsfdsfdsf
wytłumaczenie całek "od podstaw" wyklucza się z "w jak najprostszy sposób" Nie widze zeby sie cos wykluczalo :o

chodzi mi o to, że rozwiązywanie całek od strony praktycznej jest dużo prostsze niż matematyczna teoria, która za tym stoi i pozwala zrozumieć co to jest całka od podstaw ;) tak jak łatwiej jest użyć piloa do telewizora niż wiedzieć od podstaw jak działa ;) ale nie odpowiedzialeas/as na pytanie po co Ci ta wiedza :P

Gość dfdsfdsfdsf
Bo chce isc na studia ekonomiczne a z tego co slyszalam nikt sie tego nie nauczyl na uczelni tylko sam albo ktos mo pomogl (korepetycje, pomoc kolegi)

Gość 8888888888888888888-
ja nie rozumiem zadań z kombinacji,permutacji i prawdopodobieństwa,dostałam 1,a we wtorek poprawa;/

e tam calki nie sa trudne ;) ja sie "uczylam" z matematyki 1,2 Dyczka czy jakos tak, takie zolte. a calki przydatna rzecz :D