Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fukslki 24

Zawsze podobaby mi sie kobiety dobrze zbudowane, z nagdwaga.

Polecane posty

Gość fukslki 24

Nigdy nie lubilem i nie lubie szczuplych. Dla mnie kobieta musi miec troche ciala. Spotykam sie teraz z taka dziewczyna jak lubie i ktora mi odpowiada. Sam jestem szczuply i wysoki. Dobry kolega powiedzial mi 3 dni temu, ze jestem zalosny. Wygladam zalosnie przy niej i na desperata. Stac mnie na cos lepszego a nie na taka napompowana. Znajomi sie podobno z nas smieja. Przejrzalem zdjecia z nia, musze stwierdzi ze fizycznie jestemsy bardzo odmieni z nia. Ja jestem o ponad glowe od niej wyzszy, ona wygla przy mnie jak kuleczka. Nie bardzo to pasuje. Rostac sie z nia czy lepiej olac to co mysli przyjaciel i znajomi?

Gość fukslki 24
Nie chce zeby znajomi sie smiali, chce zeby akceptowali moj wybor.

To Twoje życie, a nie znajomych! Nie rań dziewczyny. Jeżeli dobrze Ci z nią to czemu masz zerwac? A ludzie są chamscy i nietolerancyjni...

Gość dżast fajf
uwaga, ten temat założył mało przystojny frajer, którego stać tylko na grubaskę :classic_cool:

Gość wwwwwwwwwwwwwwwww
to ci chyba nie zalezy na tej dziewczynie... zreszta to ty masz byc szczesliwy czy twoi znajomi??

Gość fukslki 24
Zalezy mi na niej, jest nam dobrze. Tylko czy moza byc posmiewiskiem dla znajmonych, nie jest dobrze jak wytytaja cie palcami, smieja sie i uwazaja za desperata. Zalezy mi na opowni znajomych, nie chce sie skazac na separacje i stacic przyjaciol. Zanjomi dziwia sie czemu wybralem taka zaniedbana i spasona dziewczyne:( Jest mi przyko.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwww
jesli masz przyjaciół co sie smieją z twojej dziewczyny na której ci zalezy to radze zmienic przyjaciół.

Gość fukslki 24
Wydaje mi sie ze lepiej z nia zerwac, poszukac innej bardziej atrakcyjnej fizycznie. Nie chce uchodzi w kregu znajomych za jakiegos nieudacznika. Znajomi sa dla mnie b. wazni.

ci znajomi to ograniczone debile,w nastepnej im sie nie spodobaja ciuchy,w nastepnej praca,wyksztalcenie i wszystkie rzucisz? moze niech oni ci znajda zone,bedzie pelne porozumienie,zadowoleni znajomi ,a Ty cale zycie z kims kto Ci nie odpowiada

Gość ale jeełopp
jesteś młody i każdy z was niedługo pójdzie w swoją strone , znajomi dzisiaj są a jutro są inni ,jeżeli ci zależy na dziewczynie to nie patrz na znajomków ,a jeżeli ważniejsi są kolesie to daj jej spokój bo nie zasługujesz na kogoś bliskiego ,dzisiaj zdanie znajomych sie liczy a jutro mamusi i babci ,od takich jak ty to dziewczyny powinny uciekać