Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migocia_ocia

ciąża? szukam rady

Polecane posty

Gość migocia_ocia

witam, jestem tu nowa i szukam pomocy!! jestem w trakcie przerwy brania tabletek anty (od ok. 3 miesięcy ich nie biorę) a ostatnio z chłopakiem mieliśmy gorącą noc - zawsze kochamy się z zabezpieczeniem itp, ale teraz nie mieliśmy nawet gumki pod ręką, więc postawiliśmy tylko na peeting. tylko problem jest w tym, że trochę nas poniosło i odlecieliśmy i chłopak wszedł we mnie :/ po kilku ruchach oprzytomniałam i kazałam mu natychmiast przestać. okres miałam dostać jakieś 6 dni temu, ale do tej pory go nie mam. miesiąc temu okres opóźnił mi się o tydzień, więc nie wiem czy mam zacząć panikować. od jakiegoś czasu mam nieregularne miesiączki, więc nie wiem czy jestem w stanie obliczyć swoje dni płodne...powiedzcie mi czy mam się naprawdę czym martwić? wytrysku nie było.

Nie martw się, raczej nie. A ten stosunek był tak jakby przed samą miesiączką? A po śluzie nie umiesz obserwować? Ja kiedyś miałam wprawę ;] ale znów trzaskam tabletki

Gość migocia_ocia
no według obliczenia to 2-3 dni po tym fatalnym zdarzeniu miałam dostac okres. niestety nie pojawia się i niestety nie umiem określic nic po samym śluzie...zawsze też brałam tabletki i teraz się zamartwiam :( dziś co prawda bolało mnie podbrzusze i jeden jajnik (moje tradycyjne objawi okresu), ale niestety nic z tego.

Nie martw się, na pewno dostaniesz okres; z tego, co napisałaś wynika, ze nie powinnaś w tym czasie mieć dni płodnych, kiedy mieliście stosunek.

Gość migocia_ocia
może jeszcze ktoś sie wypowie, by jakos mnie podniesc na duchu?

Gość powiem ci
pewnie po tabletkach ci sie cos poprzestawialo i teraz musio dojsc do normy. jak masz stresa to zrób test