Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sarah Jessica Parker

Wszystkim chodzi tylko o seks!

Polecane posty

Powiedziałam oststnio jednemu osobnikowi męskiego gatunku, że jeśli zależy mu tylko na tym zeby zaciagnac mnie do lózka to aby dał sobie spokój i nie marnował swojego czasu bo tak łatwo sie z nim nie przespie... i co przepadł :D

Gość to jest tak denne
widocznie tylko do tego się nadajesz

Gość całkowicie czarny kot
nie poznałaś mojego byłego:-) to było uososbienie fioota, ot 180 fioota :D

Gość to jest anormalne
nie wszystkim :p...mojemu nie chodziło...zaręczyliśmy się po 4 miesiącach chodzenia a zrobiliśmy to 5 miesięcy później...czyli po 9 miesiącach bycia ze sobą :)

może i przepadł, ale sądzę, że bardziej dlatego, że sam Ten Twój tekst jest skończony, niż dlatego, że się wystraszył, że Cię nie zaciągnie do tego łożka. Takie gadanie do facete jest bez sensu - nie chcesz z nim iść do łozka, to po prostu nie chodz, nie daj się zaciągnąć, a nie jakieś teoretyczne asekuracje odstawiasz. Nie ma to, jak gadać bzdety jeszcze zanim się cokolwiek wydarzyło

klaudka 27 tylko widzisz, normalnie bym komus tak nie powiedziala, tyle ze jego malo co obchodzila rozmowa ze mna i w ogole ja jako osoba, na kazdym spotkaniu myslal tylko jak wsadzic mi reke do majtek:O no to sory :O

Sarah Jessica Parker, no ale skoro się z nim spotykałas, to widocznie Ci pasowało to, ze Ci tę łapę w majtki wkłada :) Skoro tak, to trzebabyło dalej się na tej zasadzie spotykać i tyle, a nie wybiegac w przyszłość "co będzie kiedy ....". Na miejscu faceta pojechałabym Ci od histeryczki, która jeszcze nie wie, a już scenariusze pisze

Sarah, czyli tylko na podstawie tego, ze chciał Ci rękę włożyć w majtki (no bo skoro wciąż mu nie powalałaś, to co się dziwisz, że wciąż próbował ;) ) wywnioskowałaś, że chodzi mu tylko o łóżko??? Eeeee, chyba troche zestresowana jesteś ;) Przesadzasz