Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

jak zrobic taka fryzure?

Polecane posty

http://www.wrzuta.pl/obraz/x1vfoKGUy2/achaja no wiec mam pytanie co do tej fryzury. mam lokowke ktora robi wlasnie takie loki wiec to nie problem, tylko nie wiem co z przedzialkiem i grzywka? ma ktoras z was moze pomysl jak tej dziewczynie to zrobili? to znaczy ona wlasciwie nie ma przedzialka prawda? na to wyglada to jak jej sie te wlosy trzymaja?

Gość duza ilosc pianki i lakieru

Gość tobiesiemnxscax
a jaka masz lokowke? fryzura super, chcialabym taka!

Gość hahahahahhhaaa....
dziewczyno opanuj sie...

Gość gaagus
jak się nazywa taka lokówka? i ile kosztuje? bo jeszcze się z taka nie spotkałam, a świetna się wydaje

Gość hahahahahhhaaa....
jakas nadpobudliwa jestes...;////

faktycznie nadpobudliwa, i chyba troszke pusta, ludzie komplementy mowia a tu atak, sory ze wogole tu weszlam;/;/;/ dzieciarnia

Gość gaagus
wyszukiwałam na necie, ale tylko jakieś angielskie strony mi wyskakuja.. :/ nie wiesz czy można taka lokówkę w Polsce kupić?? a co do Twojego pytania.. zrobić przedziałek z boku głowy, pokręcić włosy na całej głowie, pochylić się do przodu i dużo pianki na całą głowę. ja tak zawsze robię, ale mam zwykła lokówke. i nawet wychodzi..

nie wiem czy mozna ja kupic w Polsce, bo ja ja kupilam w UK i jesli ci wyskakuja tylko angielskie strony to pewnie tylko wlasnie w UK mozna kupic. zdziwilam sie bo niby taka zwykla tania lokowka ale efekt jest taki jaki zapewnia producent wiec nie zaluje ze ja kupilam. dzieki za normalna odpowiedz

Gość gaagus
ja zawsze tak ugniatam te włosy.. nie wiem czy rozumiesz, co mam na myśli.. spróbuję poszukać jakichś filmików co do tego. znalazłam tą lokówke na allegro, kosztuje 90 zł. naprawdę myślisz że warto?