Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

jak zrobic taka fryzure?

Polecane posty

ja ja kupilam za 8 funtow ale wczesniej kosztowala 20 wiec cena podobna do tej z allegro. tam jest taki zbiornik na wode, nie uzywalam jeszcze tego, ale bez tego wlewania wody to efekty tez sa dobre. czytalam recenzje ze loki szybko sie psuja i efekt jest na krotko ale mysle ze jak spryskasz lakierem to bedzie dobrze. mi trzymaly caly dzien a robilam bez tej pary wodnej. ta lokowka robi bardzo ladny skret i to w zaleznosci jak dlugo trzymasz. mi sie podobaly takie loki i po spryskaniu lakierem sie trzymaly wiec mysle ze warto.

Gość gaagus
spróbuję coś znaleźć i jutro tu wrócę, bo teraz już trochę późno.. 3maj się:) i dzięki

Gość gaagus
http://www.youtube.com/watch?v=LViid17T4UA 4,39 min, o to mniej więcej mi chodziło, tylko przedziałek musiała byś mieć z boku głowy, a nie jak tamta modelka na środku niestety nie udało mi się znaleźć lepszego filmiku :( ale możesz poszukać na youtube.com wpisując hasło 'hair tutorial' albo 'curly tutorial', może znajdziesz coś fajnego :) pozdrawiam

dzieki za filmik, juz wiem o co chodzi, sproboje tez krecic wlosy lokowka od razu bez przedzialka tylko jak mam pod gore, dzieki :)