Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japiernicze

jego zachowanie

Polecane posty

Gość japiernicze

no to jestem z nim juz 3 miesiace. ostatnio zaczął sie dziwnie zachowywać. Juz do mnie sam nie przyjeżdża tylko z kumplem i jak już jest to wyzywa mnie razem z kumplem ale jak juz zostajemy wreszcie sami to wszystko jest okej przeprasza i mowi ze przeciez to nic takiego.. albo nie skontaktuje sie przez tydzien ze mna imprezuje a jak juz zadzwoni i chce sie spotkac to mnie wystawia. nie rozumiem go... przez 2 miesiace bylo okej male klótnie ale o glupoty typu gdzie zjesc obiad a teraz to w ogole ze soba praktyczni enie gadamy

Gość całkowicie czarny kot
chyba cię zdradza.... z kumplem :-o

Gość japiernicze
w sumie cos tam gadaja o zapinaniu sie w tylek ale no bez jaj nie jest gejem ..

Gość po co Ci taki facet
jesteś z nim tylko 3 miesiące i już były kłótnie?? Nie pasujecie do siebie albo raczej już Ciebie nie chce

Gość japiernicze
no to zajebiscie ;/

ojej bardzo współczuję, polecam niestety zmianę tkaiego na lepszy model :o bo skoro on po 3 miechach sie tak zachowuje to ja żadnej przyszlosci dalszej miedzy Wami nie wiedze

Gość japiernicze
ahh sękata tylko że gdzie ja znajde lepszy model? na początku latał za mną wszędzie do irlandii włochy zeby tylko zobaczyć mnie przez kilka dni.. tak mowil i mnie nie odstepowal na krok

no ale sama widzis,z że zachowuje się jak palant? jesli Ci na nim zalezy to możwe weź z nim porozmawiaj W CZTERY OCZY i powiedz, że masz dośc tego kolegi i jesli jemu na Tobie zależy to ma tego kolege przestać przyprowadzać i CIEBIE jakoś zacząc poważnie traktować a nie imprezy itd. jak mu nie zalezy to get lost, trzeba się szanowac dziewczyno!

Gość japiernicze
gadałam z nim juz o tym z 3 razy i ciągle obiecywał ze nie bede grega juz widywala no i nie widuje tak jak i jego samego ... tak jak to kolezanki mowia kasa w glowie mu przewraca, ale ja strasznie sie do ludzi szybko przywiazuje ;/