Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam już siły...........

Czy mogę cos zrobić żeby mieć więcej włosów?

Polecane posty

Wypadaja a nigdy nie odrastają,mam ich tak mało,ze żadna fryzura nie wygląda dobrze :( Można coś zrobić żeby wyrosły nowe?Bez przeszczepu,na to mnie na razie nie stać

Gość ale napisz coś więcej
Ile masz lat, czy jesteś kobietą czy mężczyzną, jaka jest u ciebie przyczyna wypadania włosów, od jak dawna wypadają, jakie robiłeś/aś badania, żeby określić przyczynę itp. Jak się odżywiasz, czy masz dużo stresów tip. Bez podstawowych info. nikt ci nie doradzi.

Gość To dziwne
No pewnie ze mozna:)zastosuj Antioź z Liwepackiem senior i smaruj puste miejsca olejem lnianym,tłoczonym na zimno,pozdrawiam

Gość To dziwne
No ja doradze:)

Gość biegusiem .....
a coz to jest takiego " Antioź z Liwepackiem senior" ??

Gość To dziwne
przepraszam miało byc Antiox:)to sa suplementy witaminowe

Mam 19 lat,2 lata temu często mocno rozjaśniałam wlosy i wtedy wypadlo ich mnóstwo,mimo że przestałam i zaczęłam o nie dbać,nie odrosły.Rok temu przez 3 tygodnie sie odchudzałam,włosy zaczęły mi wychodzic garsciami,jak zorientowałam sie że od tego to przestałam sie głodzić.Teraz odżywiam się raczej zdrowo,nie choruje,nie biore żadnych tabletek,nie mam zadnych stresów,a one znów mocno wypadają :( Nie robiłam żadnych badań

Gość To dziwne
zakwasiłas organizm,kup sobie Antiox,Lifepack Senior i do tego proszek zasadowy,pomoze napewno

Ale czym zakwasiłam?? Po tym odrosna mi włosy czy tylko przestana wypadać?Pierwsze słyszę o takim preparacie

Gość To dziwne
Jak to czym zakwasiłas???głodówkami,masz prawo nie słyszec o wszystkim,od tego sa specjalisci,oczywiscie ze odrosna,tylko to potrwa około pól roku

Głodówkę stosowałam w tamte wakacje i jeszcze do tej pory ma to swoje konsekwencje?A czemu nie odrosły w tym czasie między rozjaśnianiem a głodówką?To był rok

Dlaczego każesz mi kupować jakieś tebletki dla starszych osób?Ja jestem nastolatką

Gość To dziwne
Hehe ja nie kaze i to nie sa tabletki i nie dla starszych osób:)sa to suplementy na bazie naturalnej,i dla wszystkich którzy tego potrzebuja:)

Gość assiaa22-
hej ja miałam to samo po rozjasnianiu,,,wiesz trzeba włosy ściac przynakmniej na pół szyji i co pomogło mi to http://www.allegro.pl/item435215071_crema_midollo_placenta_kallos_maska_do_wl1000.html i to http://www.allegro.pl/item464414517_placenta_ampulki_wzmacniaja_p_wypadaniu_wlosow.html STOSOWAŁAM PRZEZ 4 MIESIACE I JESZCZE DO TEGO PRZEZ TEN OKRES JADŁAM CODZIENNIE PO 2 TABLETKI SILICI BO 1 TO MAŁO..I WIESZ WIDZE POPRAWE ODRASTAJĄ NOWE

Przeczytałam,że oba te preparaty zatrzymują procesy starzenia. asia,gratuluję,że ci odrastają,u mnie to nietakie proste niestety :( Używałam już Placenty,ścinałam włosy kilkakrotnie i brałam 3 rodzaje tabletek,nic nie pomogło :(A to tylko mała część wszystkich moich zabiegów