Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienkab

jestem przerazona i smutna bo wysylam te CV

Polecane posty

setunia nie moge bo mieszkanie mam w wielkop. i tutaj zamierzam szukac pracy. zreszta zycie w wawie jest nieco drozsze chyba niz gdzie indziej no i..... nie przepadam za stolica poprostu. ale dzieki za propozycje . ;-)

Ja tez za stolica nie przepadam ale jk bede juz ak na maksa szukac pracy to tam pewnie tez zycie drozsze ale tez place pewnie wyzsze Rewq a ile masz lat w ogole??

zawsze to jakas informacja:) socjologie studiuje i moze dlatego taka ciekawska jestem:D;)

bo socjologia to b. ciekawa nauka chociaz niektorzy uwazaja ze jest nudna ja mam 24 w sumie to prawie 25:D

jestes studentka zaoczna i tez wyslalam cv do akzdej mozliwej pracy a jak juz ide na rozmowe to mowia ze bardzo im przykro, ale skoro studiuje to sie nie nadaje... po 50 razie ma sie serdecznie dosyc...;/

tu sie nie randkuje t sie wspiera w trzudach poszukiwania pracy: ja na razie zukam od 14nastego tego miesiaca tzn o tego czau jestem bez pracy

No to masz ten minus,że jesteś bez pracy:(. Ale wyobraź sobie,że ja szukam pracy od ponad roku:(Z tym,że chociaż mam pracę,ale słabo płatną:( Jeszcze w wakacje jakoś się kręciło,ale jak zaczęłam szukać od października,to masakra😡Wrócili studenci i straszna konkurencja:(Już tracę nadzieję😭