Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr Big

nuda straszna, moze zaraz tutaj cos rozkrecimy?

Polecane posty

siedze w pracy, nudno bardzo, mimo ze robota czeka... mysle ze mozemy cos porobic...? kto jest zA?

walkow nie za bardzo idzie, niestety. wiec zostaje mi internet i kafe:) porobil bym cos zboczonego, ale na to nigdy chetnych tutaj nie ma:) ja do 15 musze, wiec jak konczysz o 14 caly dzien jeszcze masz dla siebie. a co robicie?

walkow nie za bardzo idzie, niestety. wiec zostaje mi internet i kafe:) porobil bym cos zboczonego, ale na to nigdy chetnych tutaj nie ma:) ja do 15 musze, wiec jak konczysz o 14 caly dzien jeszcze masz dla siebie. a co robicie?

u mnie kawa jest jak przychodze, czyli od 7 zaczynam, do 8 pije kawe, pozniej pogadam i o 9 do roboty sie biore niby... i tak leci na kafe redtube itd:) no ja siurkiem to nie, ale chociaz popatrzec na sliczna kobiete to czemu nie:) haha, dzis moge szalec jestem sam w biurze:

Gość zabijmy nudę
wsadzmy mańkowego giętkiego penisa w gips,bedzie twardszy,pomozmy blizniemu:D

ha, dobre:) no w tymi cyckami tez jet mysl, ale czy jakies panie beda chcialy nas uszczeliwic??? no nei mowie pozwolilo by to przetrwac do 15:)

ja jutro lece na wesele, wiec wiadomoz e zrobie sie strasznie wodka, ale mam taka cicha nadzieje, ze poznam jakas mila, chena i idealna ksiezniczke:):)

przepraszam brum za ta wpadke. No sluchaj my chcemy zdjecia cyckow a Ty sie nie ujawnilas:):) czy sa takie male, czy w aparacie masz za maly obiektyw?