Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr Big

nuda straszna, moze zaraz tutaj cos rozkrecimy?

Polecane posty

idealna do czego? do tego by nie sprzeciwiala sie moim palcom jak z nia bede tanczyl:) powaznie z tym sprataniem autobusow? czy to blef?

movering Twoje?:classic_cool: Mr Big ja raz pokazałam tylko dekold i mnie stado czerwonych napalenców atakowało :O dzieki staczy mi atrakcji :P

no dobrze, piersi:) ale nie mi oceniac czy sa ladne czy nie:) a Ty brum co w wekend robisZ? link ok, ale powiem wam ze owiele bardziej wole amatorskie cieplo zrobione:)

nie wiedzialem ze gielda sie tak wali ze juz trzeba dorabiac sprzatajac w zajezdni:):) stado napalencow, eee, nieodpowiednie osoby! Widzisz, tutaj to dopiero jest wywazone i porzadne towarzystwo a nie jakies 14 letnie dzieciaki:) no jest mi milo ze kobiety tutaj tez pisza, a ja was na poczatku zle segregowalem:) raz ze jestem facetem, dwa akurat o odpowiednim wieku, trzy ze w pracy kobiet nei ma, dlatego jestem zboczony...:) coz czy to choroba?

wszystko co zwiazane z kobietami, seksem i satysfakcja:):) nie mowie oczywicie o kasie:)

ladna dziewczyna, choc powiem wam ze widzac naga kobiete w adidasach zaraz podniecenie opada, to chyba tak dziala jak kobieta widzi faceta nagiego w skarpetkach:) no odpowiedni wiek to rowne 28 lat:):) bo akurat wtedy sam masz wielka ochote i sam zawsze chcesz zadbac i doprowadzic partnerke do szczytowania

a bankomat to dobrze platna robota? :):) nei lece na kase bo mama mnei nauczyla ze dorobic to sie mozna samemu:):):) Move foty pokazuje ale to wszystko to malo! Brum: a dlaczego polemizowalaby? widocznie zle trafilas:)

ja tez bym polemizowała :P jak dojdziesz do 36 sam sie przekonasz ;)

Mr Big to zależy co robisz :o Ja robię pik pik pik pik jak ktoś wbija pin :o to wyciągam 15 zeta na godzinę... Ale koleżanka która robi szrzszrzszrsz podczas liczenia pieniędzy przez inne koleżanki wyciąga 17 :o już nie mówiąc o kolesiu który w doopę przyjmuję kartę :o

no to luchaj mysle ze za taka prace nei jest zle te 15 zl! A myslales moze o napadzie na bank w malej miejcowosci? jak dojde do 36 to mysle ze bede chcial tak samo, bo neistety mam codzienne potrzeby! A co mam zrobic, ze uwielbiam calowac, dotykac, piescic? przeciez chyba nei zamkniecie mnei w izolatce? i wlasnie tutaj jestt sztuka ze robie to dla kobiety by bylo jej jak najlepiej,a nei odwrotnie... tamta fotka w adikach... hm... nie dla mnie, jak juz to takie cos: http://www.bikinipageone.com/t08/jurgita_valts02/jurgita_valts02.jpg tak delikatnie...