Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k40052

mój mąż pracuje w Czechach

Polecane posty

Gość k40052

mój mąż pracuje w Czechach mam wiele spostrzeżeń w jego zachowaniu,jeśli są kobiety gdzie mężowie pracują w Czechach w Karwinie to proszę o wymianę swoich spostrzeżeń

Gość sud
Czesi są bardziej ateistycznym i pragmatycznym narodem niż Polacy. 70% małżeństw czeskich się rozwodzi (czołówka w europie), panuje większe rozluźnienie jeśli chodzi o podejście do związków, sexu i kontaktów męsko-damskich. Mają legalne burdele, wszędzie pełno kasyn, tani alkohol. Są poukładani, tolerancyjni i lubią przesiadywać po po robocie w knajpach. Oczywiście zależy od człowieka jak się odnajdzie w takim kraju - jedni popadają w dziwkarstwo, alkoholizm i hazard, inni wręcz przeciwnie. Jak wszędzie...

Gość k40052
Dzięki za informację potwierdziłeś moje domysły,skąd to znasz,czyżby z autopsji? napisz czy dalej pracujesz w Czechach i w jakiej miejscowości.Pozdrawiam k

Gość sgfdfg
Moj pracuje w Pradze Sama tam za nim wyjechałam ludzie bardziej otwarcie patrza na takie rzeczy jak np przyjazn damsko meska-nie jest dziwne np, ze kobieta ma kumpla i sie z nim spotyka majac meza ale zeby dziwka rstwo itp? nie sadze, zeby ludzie inteligentni i w miare moralni mogli w to popasc bardziej niz w Polsce owszem-sa oficjalne burdele itp ale to nie przeswiadcza o tym, ze faceci nasi beda z tego korzystac, ze moralnie podupadna itp\ mnie sie w czechach podoba ludzie sa bardziej otwarci nie ma tych wszystkich niepotrzebnych smiesznych konwenansow

Gość k40052
dzięki za odpowiedzi niestety mam podejrzenia wobec mojego męża

Gość mój mąż pracował w Libercu
poznal tam jakąś czeszkę a na dodatek często chodził do barów ze striptizem i zabawiał sie z występującymi tam pannami. Zostawił mnie po 6 latach malżeństwa z 2 dzieci dla jakiejś czeskiej lafiryndy. Mąż koleżanki pracował razem z nim. Tez juz nie sa razem, bo tamten zabawiał się z czeszkami

Gość sud
k40052 : > potwierdziłeś moje domysły,skąd to znasz,czyżby z autopsji? > napisz czy dalej pracujesz w Czechach i w jakiej miejscowości nie z autopsji, ale widzę co z niektórymi się tu dzieje... mieszkam i pracuję już tutaj dość długo sgfdfg : > Moj pracuje w Pradze. Sama tam za nim wyjechałam no właśnie, nie wiadomo jakby Twój facet był tam sam... >ale zeby dzi**a rstwo itp? nie sadze, zeby ludzie inteligentni i w miare >moralni mogli w to popasc bardziej niz w Polsce dokładnie to samo napisałem, więc nie wiem o co się burzysz... > owszem-sa oficjalne burdele itp ale to nie przeswiadcza o tym, ze > faceci nasi beda z tego korzystac, ze moralnie podupadna itp hmmm, a co powiesz na prosta zasadę "gdzie popyt tam i podaż" ? nie wnikając w szczegóły, mają tam tego więcej. > mnie sie w czechach podoba, ludzie sa bardziej otwarci > nie ma tych wszystkich niepotrzebnych smiesznych konwenansow zgadzam się z Tobą, mnie też się tu podoba, ale wszystko ma swoje + i -. Większe rozluźnienie niestety przynosi też za sobą negatywne zjawiska, szczególnie u ludzi samotnych (np. duża ilośc uzależnionych od hazardu - automaty, pewnie słyszałaś i widziałaś w TV) czy z daleka od rodziny itp. Także to od człowieka tylko i wyłącznie zależy.