Tiamat86 0 Napisano Październik 23, 2008 Ja już jestem po obiadku:) co jak na mnie to wcześnie;) mój Jacolek sobie wyszedł to mogą troszkę z Wami posiedzieć:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 23, 2008 Monia biszkopty okrągłe i trzeba wyłożyć tortownicę maczając je szybciutko w śmietanie, tak na sekundę , tortownice wyłożyć na dnie i do okola. A potem upychać je w masie stawiając pionowo w coraz mniejsze kręgi. A między te kręgi upchać plastry bananów i rodzynki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 23, 2008 Jak jeszcze czegoś nie wiecie pytajcie, to postaram się opisać dokładniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Październik 23, 2008 Cześć! Myślę że mnie jeszcze pamiętacie!?? Buczaki dla wszystkich nowych i tych \"starych\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Październik 23, 2008 Na poczatek może zmienie tabelkę poprawiam STARAJĄCE SIĘ Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ yourmind....................20...................1...... ............ ??.10.08 jolanta2......................27...................2.... ..............09.11.08 stefcia31 ....................31...................5.................. 06.11.08 iwa18 /uk.....................26..................10......... .........pass niusiusia.....................27...................13... . ............07.11.08 Myszka24/USA...............25..................18.. . . .. ........03.11.08 nikolka25.....................25..................20.... .............27.10.08 dorota822....................26..................23. .. .............04.11.08 misiaczki......................23..................38 .................02.11.08 Sylwia29.......................29..................38... ..............21.09.08 Rusaczek......................34..................41.... .............12.11.08 Sara76.........................32..................51.... .............26.10.08 kalpek.........................22..............przerwa.. ..................... madzik.........................20..................3.... . ..............?????????? Tiamat86......................22..................1..... ..............04.11.08 EwelkaO ......................27..................1................ ...25.10.08 graminis......................25...................3.... ................03.11.08 ZACIĄŻONE Nick/Skad...............Wiek........Tydzień ciąży......Termin porodu Patinka26...............26...............34........... ...............30.11.08 EfQa......................30...............38........... . ..............11.11.08 becia_gask..............26.............. 34... . .....................03.12.08 asiunia27................27...............25......... . ...............07.01.09 olawd.....................28...............28........ .. ..............23.01.09 Smerfetka ..............29...............25 (bliźniaki).............24.01.09 kkinia30..................30...............21......... .................13.02.0 Monia671Kraków......27...............12......... .................01.05.09 alutek29.................29....................????..... .....................??? DZIECIACZKI URODZONE Nick....................Płeć.................Imię....... .........Data urodzin Fiolek..................córeczka.........Maja .....................02.05.07 PaniMisiowa..........córka.............Patrycja......... .......21.12.07 Obca...................synek.............Kubuś.......... ..........01.07.08 Kakusia 22...........synek...............Kacper.................. 19.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 23, 2008 cześć Dorotka pamiętamy pewno czemu tak rzadko zaglądasz? Ja wychodzę na małe zakupki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Październik 23, 2008 u mnie jak widać ze starań nici powoli zaczynam dawać sobie z tym spokój i stwierdzam że dopóki mój mąż będzie pracował poza granicami kraju nic z tego nie będzie czyli długo tych dzieci też nie będzie. Właściwie to przyjeżdża nie wtedy co trzeba a jest naprawdę trudno to ustalić bo tez nie chcemy długich rozłąk bo to źle działa na psychikę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Październik 23, 2008 rzadko zaglądam bo jakoś próbuje sobie wszystko poukładać i dojść do siebie psychicznie bo wszystko mnie przygnebia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 23, 2008 Ja nie mogłabym bez mojego wytrzymać, kiedyś pojechał do rodziny na kilka dni po 12 godz. już byłam u niego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Październik 23, 2008 Nadal jeżdżę do tego lekarza nawet byłam u normalnego zwykłego ale on powiedział ze tu tylko profesor pomoże ja też się leczę u profesora więc nie mam co zmieniać robi mi badania i wyklucza powoli wszystkie choroby więc tak naprawdę nie wiadomo co mi jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Październik 23, 2008 Lecze się też ziołami tz. vilcacorę przysyłają mi z Gdańska raczej dopiero zaczęli nie cały tydzień już nie wiem sama co może mi pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Październik 23, 2008 Cześć Dorota! EfQa- teraz już wszystko rozumiem, pionowe ulożenie biszkoptów wszystko mi wyjaśniło:-) Rozumiem, że chodzi o zwykłą śmietanę? HE he, nie o bitą, jak zdążę, to jeszcze dziś o sklep zahaczę i zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 23, 2008 Co tak tu cicho??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiusia Napisano Październik 23, 2008 tiamat jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 23, 2008 jestem:) tak tu się cicho troszkę zrobiło;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiusia Napisano Październik 23, 2008 bo mam dzisiaj niby dni plodne i mam taki wodnisty sluz i lewy jajnik mnie lekko pobolewa.... co o tym sadzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiusia Napisano Październik 23, 2008 no wlasnie nikogo nie ma! :) dobrze, ze chociaz ty jestes? co myslisz o tym ^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 23, 2008 niop kochana złap swojego i jakieś staranko sobie urządźcie;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 23, 2008 Ja też tak miałam w tym miesiącu, jajnik tak mnie bolał że chodzić nie mogłam, staranko było a teraz czekamy ze zniecierpliwieniem na efekty;) aha i pod żadnym pozorem nie myślcie o dzidzi w trakcie, moja koleżanka która już od dwóch miesięcy jest mamą mi poradziła abym nie rozmyślała tak o tym ona ół roku się starała w końcu jej mąż powiedział kit z tym będzie to będzie i wyszło!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 23, 2008 mają ślicznego synka!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiusia Napisano Październik 23, 2008 ja taz bym chciala bardzo miec synka :) wlasnie zrobilam test owulacyjny i wyszedl negatywny :/..... nie wiem o co chodzi !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 23, 2008 To takie psychiczne nakręcanie się rzecz jasna dzieła w obie strony, dowiedziałam się że mężczyzna też nie powinien za dużo o tym myśleć:)tylko to trochę łatwo powiedzieć- ja to się boję że mi nie wyjdzie sama się tak nakręcam, ale i tak się będę starać nie poddam się tak łatwo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 23, 2008 chhmm to dziwne a temperaturę mierzysz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 23, 2008 ja co prawda nie mierzę bo chodzę w różnych godzinach spać(wiem że wystarczy się troszkę później położyć aby rano pomiar był fałszywy)dlatego obserwuję śluz i obliczam dni płodne:) i zobaczymy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 23, 2008 Moni zwykłą tylko 30 % słodka taka płynną i żeby nie była kwaśna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 23, 2008 Niuniusia cos z tymi twoimi testami nie tak.... może o monitoringu trzeba by pomyśleć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 23, 2008 Hej EfQa, jak samopoczucie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czokdi 0 Napisano Październik 23, 2008 a propos odlewow gipsowych, znalazlam ciekawa alternatywe - moze sie ktorejs spodoba, bo ja pewnie sprobuje, oto link: http://www.cafeart.pl/20060116146/masy_plastyczne/Kursy_obrazkowe/Odciskamy_raczke_w_masie_solnej.html generalnie ciekawe pomysly sa na tym serwerze. jesli lubicie oczywiscie \"majsterkowac\" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 23, 2008 Tiamat dobrze, dziękuję tylko lenia mam strasznego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 23, 2008 Czokdi ja mam takie http://www.firmanet.pl/firma/odciskbobasa/strony/WizytowkaPro.htm ale w ramkach chyba elegantsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach