Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaniMisiowa170

POMOCY CHCE MIEĆ DZIECKO CZ.II

Polecane posty

Ja już jestem po obiadku:) co jak na mnie to wcześnie;) mój Jacolek sobie wyszedł to mogą troszkę z Wami posiedzieć:D

Monia biszkopty okrągłe i trzeba wyłożyć tortownicę maczając je szybciutko w śmietanie, tak na sekundę , tortownice wyłożyć na dnie i do okola. A potem upychać je w masie stawiając pionowo w coraz mniejsze kręgi. A między te kręgi upchać plastry bananów i rodzynki.

Jak jeszcze czegoś nie wiecie pytajcie, to postaram się opisać dokładniej.

Na poczatek może zmienie tabelkę poprawiam STARAJĄCE SIĘ Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ yourmind....................20...................1...... ............ ??.10.08 jolanta2......................27...................2.... ..............09.11.08 stefcia31 ....................31...................5.................. 06.11.08 iwa18 /uk.....................26..................10......... .........pass niusiusia.....................27...................13... . ............07.11.08 Myszka24/USA...............25..................18.. . . .. ........03.11.08 nikolka25.....................25..................20.... .............27.10.08 dorota822....................26..................23. .. .............04.11.08 misiaczki......................23..................38 .................02.11.08 Sylwia29.......................29..................38... ..............21.09.08 Rusaczek......................34..................41.... .............12.11.08 Sara76.........................32..................51.... .............26.10.08 kalpek.........................22..............przerwa.. ..................... madzik.........................20..................3.... . ..............?????????? Tiamat86......................22..................1..... ..............04.11.08 EwelkaO ......................27..................1................ ...25.10.08 graminis......................25...................3.... ................03.11.08 ZACIĄŻONE Nick/Skad...............Wiek........Tydzień ciąży......Termin porodu Patinka26...............26...............34........... ...............30.11.08 EfQa......................30...............38........... . ..............11.11.08 becia_gask..............26.............. 34... . .....................03.12.08 asiunia27................27...............25......... . ...............07.01.09 olawd.....................28...............28........ .. ..............23.01.09 Smerfetka ..............29...............25 (bliźniaki).............24.01.09 kkinia30..................30...............21......... .................13.02.0 Monia671Kraków......27...............12......... .................01.05.09 alutek29.................29....................????..... .....................??? DZIECIACZKI URODZONE Nick....................Płeć.................Imię....... .........Data urodzin Fiolek..................córeczka.........Maja .....................02.05.07 PaniMisiowa..........córka.............Patrycja......... .......21.12.07 Obca...................synek.............Kubuś.......... ..........01.07.08 Kakusia 22...........synek...............Kacper.................. 19.07

cześć Dorotka pamiętamy pewno czemu tak rzadko zaglądasz? Ja wychodzę na małe zakupki....

u mnie jak widać ze starań nici powoli zaczynam dawać sobie z tym spokój i stwierdzam że dopóki mój mąż będzie pracował poza granicami kraju nic z tego nie będzie czyli długo tych dzieci też nie będzie. Właściwie to przyjeżdża nie wtedy co trzeba a jest naprawdę trudno to ustalić bo tez nie chcemy długich rozłąk bo to źle działa na psychikę.

rzadko zaglądam bo jakoś próbuje sobie wszystko poukładać i dojść do siebie psychicznie bo wszystko mnie przygnebia

Ja nie mogłabym bez mojego wytrzymać, kiedyś pojechał do rodziny na kilka dni po 12 godz. już byłam u niego:D

Nadal jeżdżę do tego lekarza nawet byłam u normalnego zwykłego ale on powiedział ze tu tylko profesor pomoże ja też się leczę u profesora więc nie mam co zmieniać robi mi badania i wyklucza powoli wszystkie choroby więc tak naprawdę nie wiadomo co mi jest

Lecze się też ziołami tz. vilcacorę przysyłają mi z Gdańska raczej dopiero zaczęli nie cały tydzień już nie wiem sama co może mi pomóc

Cześć Dorota! EfQa- teraz już wszystko rozumiem, pionowe ulożenie biszkoptów wszystko mi wyjaśniło:-) Rozumiem, że chodzi o zwykłą śmietanę? HE he, nie o bitą, jak zdążę, to jeszcze dziś o sklep zahaczę i zrobię.

Gość niusiusia
tiamat jestes?

Gość niusiusia
bo mam dzisiaj niby dni plodne i mam taki wodnisty sluz i lewy jajnik mnie lekko pobolewa.... co o tym sadzicie?

Gość niusiusia
no wlasnie nikogo nie ma! :) dobrze, ze chociaz ty jestes? co myslisz o tym ^

Ja też tak miałam w tym miesiącu, jajnik tak mnie bolał że chodzić nie mogłam, staranko było a teraz czekamy ze zniecierpliwieniem na efekty;) aha i pod żadnym pozorem nie myślcie o dzidzi w trakcie, moja koleżanka która już od dwóch miesięcy jest mamą mi poradziła abym nie rozmyślała tak o tym ona ół roku się starała w końcu jej mąż powiedział kit z tym będzie to będzie i wyszło!!!

Gość niusiusia
ja taz bym chciala bardzo miec synka :) wlasnie zrobilam test owulacyjny i wyszedl negatywny :/..... nie wiem o co chodzi !!!!!!!

To takie psychiczne nakręcanie się rzecz jasna dzieła w obie strony, dowiedziałam się że mężczyzna też nie powinien za dużo o tym myśleć:)tylko to trochę łatwo powiedzieć- ja to się boję że mi nie wyjdzie sama się tak nakręcam, ale i tak się będę starać nie poddam się tak łatwo:D

ja co prawda nie mierzę bo chodzę w różnych godzinach spać(wiem że wystarczy się troszkę później położyć aby rano pomiar był fałszywy)dlatego obserwuję śluz i obliczam dni płodne:) i zobaczymy:)

Moni zwykłą tylko 30 % słodka taka płynną i żeby nie była kwaśna.

Niuniusia cos z tymi twoimi testami nie tak.... może o monitoringu trzeba by pomyśleć?