kalpek 0 Napisano Marzec 30, 2009 Rusaczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Marzec 30, 2009 Rusaczek miałam przeczucie, że Ci się uda. SUUUUUUPER!!!! GRA[serce}TULUJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Marzec 30, 2009 Sarateraz Twoja kolej!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Marzec 30, 2009 Dziewczyny czy udzielicie mi instrukcji o co chodzi z tym "tajnym" forum? Mój e-mail się wyświetla przy imieniu, w razie czego wrzućcie mi namiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Marzec 30, 2009 Rusaczek mow nam tu jak to było,ile Ci sie spoznial okres?jakies przeczucia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Marzec 30, 2009 Kalpek ja wczoraj miałam zastrzyk z puregonu, drugi jutro a w środę jadę do lekarza i zobaczymy co powie. Martwię się tylko czy plemniki mojego męża dadzą radę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Marzec 30, 2009 Ale z drugiej strony wiosna idzie więc trzeba się nastawić optymistycznie do życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Marzec 30, 2009 Saro ja trzymam kciuki,a co za zastrzyk? A z tym c pytałas,to chodzi o to,zeby tam na poczcie dawac sobie nr tel i jakies prepsiy,zeby nikt tego nie pisał na kafe i zeby nie bylo to widoczne,zebysmy tylko my wiedziały!!!takie tajne gniazdko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek29 0 Napisano Marzec 30, 2009 Rusaczek GRATULACJE zrób jeszcze raz betę za tydzień dla pewności czy dzidzi sie dobrze rozwija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek29 0 Napisano Marzec 30, 2009 patinko napisałam na twoją pocztę proszę o kontakt i dane do nowej skrzynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 30, 2009 Rusaczek ---- GRATULACJE ----- jejku jak sie ciesze:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D - to jest dowod ze wszystkim nam sie uda:) Ja sie troche obrobilam , ale jeszcze musze sprzatnac , a teraz zrobilam sobie przerwe na kawe i ciasto i na kafeee oczywiscie..... Moje namiary na poczcie juz sa..... W sobote z mezem jade do Urologa - umowilam go na wizyte . a w przyszly poniedzialek chyba pojedziemy do labolatorium oddac sperme do badania....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 30, 2009 alutek juz odpisalam ci :) znalazlam 3 przepisy wiec juz sa wklejone :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 30, 2009 Rusaczek ---- GRATULACJE ----- jejku jak sie ciesze:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D - to jest dowod ze wszystkim nam sie uda:) Ja sie troche obrobilam , ale jeszcze musze sprzatnac , a teraz zrobilam sobie przerwe na kawe i ciasto i na kafeee oczywiscie..... Moje namiary na poczcie juz sa..... W sobote z mezem jade do Urologa - umowilam go na wizyte . a w przyszly poniedzialek chyba pojedziemy do labolatorium oddac sperme do badania....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 30, 2009 O i 2 razy mi sie wyslalao - przepraszam;) Ja mam fajny przepis na kokosanki - dzis ich pieklam pierwszy raz - sa pyszne i bardzo latwe do zrobienia....wrzuce przepis na poczte.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Marzec 30, 2009 hejka ja też prozę namiary na wspólną pocztę: ewelkac@yahoo.com rusaczek- super!! gratulacje!! bocian zaszalał!! już druga fasolka w tym miesiącu;) a ja nadal czekam... dzis 33 dc @ brak , test negatywny ;( boję się że znów tam mi się cosik złego porobiło!! ale wczesniej nawet jak miałam torbiele to @ się tak nie spóźniała... nie wiem co o tym myślec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Marzec 30, 2009 ruszaczek______________ kurde ale sie cieszę !!!!!!!!!!!! zobaczycie bedzie wysyp tylko patrzec która następna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 30, 2009 Ewelka dane Ci wyslalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Marzec 30, 2009 Myszka- dzięki- już się loguję;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Marzec 30, 2009 juz wysłałam swoje dane;) oczywiście na początku jakos się zagapiłam i nie widziałam Waszych maili;) myślałam że bede pierwsza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 30, 2009 To super Ewelko:) A tak wogule to co slychac u ciebie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 30, 2009 rusaczek Gratuluje z calego serducha :) ale super :) poczta powoli sie zapelnia. ja doszlam do strony 40 szukajac przepisy na dzis wiecej rady juz nie dam . no i widze ze jest opcja z galeria wiec mysle ze super bedzie jak powklejamy sobie fotki tam :) jakos sie trzymam dzis ale ciagnie mnie do jedzenia o malo nie zjadlam orzeszkow ktore maz podsunol mi pod usta mowiac kochanie jakie pyszne mowie ci sprobuj on chce abym sie poddala. A ja nie :D nie dam sie Oby tak dalej Buzki kokosanki mniam mniam :P musze poczekac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 30, 2009 no i zamecze was :p ale do 20 potem bedziecie mieli z glowy :D http://www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=1417&cat=nb Prosimy o glosik dziekujemy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Marzec 30, 2009 Patinko!! podziwiam Cię!! a swoją drogą nie mogłabyś poprosic męża i dziecka żeby cie wspierali w tym "maratonie"?? zamiast Ci podsuwac smakołyki, jak nie hamburgery to orzeszki itd??!!ja juz dawno bym sie skusiła!! Myszko- u mnie znów jakieś akcje- piałam pare linijek wyżej, 33dc, @ brak, test z jedna wstrętną grubą krechą;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek29 0 Napisano Marzec 30, 2009 Dzięki patinko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rusaczek 0 Napisano Marzec 30, 2009 Dziewczyny dziękuję za gratulacje! Kalpek - ja miałam ICSI. Wyhodowałam 14 komórek - zapłodniły się wszystkie. Po pięciu dniach podali mi 1 blastocystę, a aż 8 jest zamrożonych. W niedzielę miałam zrobić betę, a że to niedziela to przesunęłam na dzisiaj. Testu sikanego nie robiłam, bo lekarz mówił, żeby nie robić tylko od razu betę. Ale tak się bałam, że zamiast jechać po pracy od razu po wyniki, to najpierw pojechaliśmy do mamy potem do teściowej..... a mi aż w brzuchu rosło z nerwów. Dopiero ok 19 pojechaliśmy do szpitala. Ja nie poszłam. Wysłałam męża i powiedziałam, że jak będzie niski wynik, to żeby nie wracał. :) Wrócił............. z tekstem odczytując wynik - 4 TYDZIEŃ CIĄŻY!!!!!!!!!! Wpatrywała się w kartkę i nic nie widziałam, a potem się rozryczałam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 30, 2009 Ewelka to rzeczywiscie nie dobrze ze test pokazal I kreche a @ niema....trzymam kciuki:) Patinko rowniez Cie podziwiam glos oddany na mala perelke:) Ja wrzucial swoje 2 fotki na poczte a teraz czekam na reszte:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Marzec 30, 2009 Rusaczek, aż mi się gęsia skórka zrobiła jak przeczytałam Twojego posta!! naprawde super!! dbaj teraz o siebie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Marzec 30, 2009 mam jeszcze jeden test w zanadrzu (innej firmy), zrobię jutro rano - zobaczymy w razie czego wizyte u ginka mam w nastepny poniedziałek...mam nadzieję że wtedy @ się nie obudzi!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 30, 2009 Ewelko a masz jakies objawy???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 30, 2009 Chyba wszystkie juz poszly spac, wiec ja sie biore za sprzatanie:) Zagladne jeszcze pozniej a jak nikogo nie bedzie to do uslyszenia jutro....Dobrej nocki kochane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach