graminis 0 Napisano Sierpień 23, 2011 oj dziewuszki... byłąm na rozmowie w sprawie pracy... ambitnie marzyłam o doradztwie personalnym... ale jak usłyszałam 1100netto to mnie powaliło... brak słów.... jak policzę nianię i dojazd to zostałaby mi stówka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Sierpień 23, 2011 polska rzeczywistość :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 23, 2011 porażka jakaś... człowiek chce się rozwijać... ale jak? jak masz dziecko, krechę, to na dodatkowe szkolenia sobie nie pozwolisz... a nie stać cię na to, żeby pracować za 1000zł.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 23, 2011 nie ma Was... mykam spać... spokojnej nocki żabulki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 24, 2011 dzień dobry :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 24, 2011 ale tu puściory :-( mykam do pracy.... miłego dnia!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Hello!!! Czy ktoś mnie jeszcze pamięta??? Nie mam czasu Was doczytać, ale melduję, że żyję. Dziś mam wreszcie dzień wolny, ale mnóstwo pracy. Przesyłam buziaki o obiecuję zaglądnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzadzura 0 Napisano Sierpień 24, 2011 @@@@@@ przyszla.!!!!! :((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Dzadzurka przykro mi ze @ cie nawiedzila. Ja mam dostac okres w poniedzialek a juz od kilku dni boli mnie prawy jajnik i brzuch. Pozdrawiam Was wszystkie i zmykam do pracy. Gramko buziaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki25 0 Napisano Sierpień 24, 2011 witajcie :) Dzadzurka przykro mi :* zbieraj siły :) żeby walczyć coby w końcu nie przylazła@:) Moniczko ja Cie pamiętam nawet ostatnio wspominałam że coś Cie nie widać.. Myszko24 ...no czas już żebyś dobre wieści ogłosiła:) u mnie nic nowego praca dom i dziś wolne akurat pogoda dziś do niczego padało i grzmiało.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Dzadzura myszko taka dobra osobka jak ty musi miec dzieciatko misiaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Monia ja cie pamiętam :D i właśnie niedawno się zastanawiałam co u Ciebie słychać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Dadzurka przykro mi , trzymaj się kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 24, 2011 monia pamię#tam i ja... w ogóle to po dupie dostaniesz a to pytanie ;-) dzadzurka :-( tulę :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 24, 2011 olawd... dzięki za kciukolce :-) jak twój pazur ? podziwiam fotki przystojniaczka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oliwika00 Napisano Sierpień 24, 2011 Mam 19 lat. Od roku współżyje z chłopakiem. Wcześniej żadna pozycja nie sprawiała mi bólu. Jednak od pewnego czasu to się zmieniło. Szczególnie pozycja ''od przodu'' to okropny ból. Jakby ktoś kuł mnie igłą w środku. Na badaniu ginekologicznym dowiedziałam się, że mam dużą macicę, i tyłozgięcie. Miesiączki raczej regularne, co 25-29 dni. Bolesne, obfite. Trwają zwykle 7 dni. Zmartwiłam się trochę, bo kilka razy była możliwość zajścia w ciążę, jednak stety bądź niestety nie zaszłam. Boję się co może być powodem tych dolegliwości. Dodam jeszcze, że czasami swędzi mnie tam i niekiedy mam plamienia silne, przezroczyste. Co to może być? Z góry dziękuje za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 25, 2011 do oliwki: pewnie to nadżerka... ból przy stosunku i upłąwy... ale najlepiej odwiedź gina!!! będziesz spokojnijsza... a do reszty: POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Hej,jestem i ja :) U mnie ciemno,leje deszcz,burza... W ogóle jak sobie pomyślę o szkole znowu... Moniś super,że się odezwałas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Hej,jestem i ja :) U mnie ciemno,leje deszcz,burza... W ogóle jak sobie pomyślę o szkole znowu... Moniś super,że się odezwałas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 25, 2011 hej kalpeczkua u nas żąr leje się z nieba... :-) chciałbym, żeby pogoda utrzymała się na weekend... wzięlibyśmy leniutę nad wodę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Sierpień 25, 2011 hej laseczki -- ja wczoraj bylam u chirurga i juz mam z glowy pazurka - uff nareszcie mnie nie boli . nie zdejmowal mi calego ale tylko kawalek , znieczulenie bolalo jak cholerka ale pozniej juz ok . dzis zmienial mi opatrunek i jeszcze w pon do niego znow ide - a popoludniu do roboty (ach jak te 3 tyg urlopu minely szybko) wiec jak by co to najwyzej wezme jeszcze kilka dni zwolnienia - ale raczej nie trzeba bedzie u nas dzis w nocy taka burza okropna byla ze.... mlody az sie obudzil i plakal buziaki dzadzura glowa do gory jeszcze pozbedziesz sie tej francy ja kilka miesiecy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 25, 2011 u nas burz nie ma całe szczęście... bo samam się boję... a jak w tv ten grad badłam to masakra jakaś... olawd no i spokój masz..... no i racja... urlop mija nawet nie wiadomo kiedy :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Witam! Wczoraj wróciliśmy z Polski. Było świetnie! Dziś próbuje się tu jakoś odnaleźć. Małż już w pracy, ja zaczynam o 17.30.Najlepiej nie rozpakowywałabym tych walizek, tylko kupiła bilet powrotny do Rodzinki... ale chyba muszę wziąć się w garść- życie musi toczyć się dalej. Nie nadrobiłam jeszcze stronek. Zrobię to wieczorkiem. Pozdrawiam Wszystkie i Każdą z osobna!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Dziewczyny opisalm sie tyle i cos zle nacisnelam i mi nie wyslalo. A pisze z telefonu wiec dlatego. Odezwe sie wieczorem. Buzka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 26, 2011 witaj lilku :-) jesteś dzielna, dasz radę z tęsknotą... rozumiem, że to strasznie dla Cibie trudne... myszeńko... co za złośliwiec z tego telefonu ;-) my po ciężkiej nocy. po szczepieniu dopadła leniutę gorączka... ale wstałą skoro świt bez... ma 92cm i 13kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki25 0 Napisano Sierpień 26, 2011 witam :D pozdrawiam Was zaraz uciekam do pracy ale dziś gorąco .. jutro napisze więcej wolne mam..ciarki mnie przeszły dziś..:(ech życie ;/ milego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 27, 2011 hej dziewczyny ja tylko na chwile bo malinki czekaja :p chcialam wam powiedziec ze jutro u nas sa dozynki wojewodzkie i maja wystapic Brathanki Mezo Milano Londyn impreza jest do 22 mam tylko nadzieje ze Zuzia jakos wytrzyma bo o 20 to juz mi pada w domu :) wkoncu troche odskocze od monotoni.. Dla Was:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 28, 2011 miłej niedzieli żabeczki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Sierpień 28, 2011 milej niedzieli rowniez zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki25 0 Napisano Sierpień 28, 2011 witajcie co tam u Was?? cicho coś.ja odprowadziłam mojego na pocią bo do pracy jechał...i zaś zagląam co u Was a tu nic ociągacie się :P Marzenia się spełniają :):) Marzenia się spełniają :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach