lilowa 0 Napisano Sierpień 28, 2011 Dziękuje Wam bardzo za życzenia urodzinowe chociaż przyznam, ze nie jest łatwo pogodzić się z 3 z przodu. ;) Chyba to do mnie nie dociera, bo ciągle czuje się jak nastolatka ;) Tylko gdy patrze w lustro, to czuję się gorzej... Mała kobitko sciskam Cię mocno!! Jak się czujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 29, 2011 Lilku... przecież patrząc w lustro powinnaś czuć się jeszcze lepiej :-) jesteś jak rusałka.. :-) piękna!!! ale tu puściochy dziś :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 29, 2011 a widziałyście jaka piękna góraleczka z naszej monity ? :-) hej!!! monitko!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 30, 2011 ale pusto :-( co się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 30, 2011 oj... to już mi się nie podoba!!! wzywam Was wszystkie i każdą z osobna!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Sierpień 30, 2011 hej dziewczyny jutro Martynka rozpoczyna rok szkolny troche sie denerwuje ale chyba niepotrzebnie wszystko czeka mundurek i ksiazki a tak to pomalutku Szymonek jeszcze sam nie chodzi czyli chodzi przy meblach ale sam sie boi jeszcze Rafik znowu ma silna egzeme a tak to wszystko po staremu pozdrawiam was zycze wszystkim dziecia milego roku szkolnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Sierpień 30, 2011 ja laseczki wczoraj po 3 tygodniowym urlopie wrocilam do roboty , kurde nogi wlaza mi w 4 litery . palec z tym wycietym paznokciem paprze sie ze masakra . jutro ide z mlodym do ortopedy i z tym palcem do chirurga bo mi sie to nie podoba.... buziaki i slodkich snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Jestem i jja :) Ale ja mam pełno pracy papierkowej i nei mam za bardzo czasu pisać,ale zawsze zerknę co u Was ;) Liluś kwitniesz jak nie wiem o ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Za nami ciężkie dni- Adaśka ugryzł jakiś insekt, na którego jad jest uczulony. Co to było- nie wiemy, a Młody cierpiał. Mam nadzieje, że to już za nami. Musimy jednak bardzo uwazać w przyszlosci. Juz zastanawiam się nad siatkami w oknach do domu itp. Kalpek{kwiatek] ja to raczej powoli przekwitam ;) Grameczko przydałabys mi sie tutaj jako własny - prywatny pocieszyciel- okład na każda pojawiającą się zmarszczkę i nie tylko... Miłego dnia!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Czesc dziewczyny. U mnie ok. Huragan przezylismy choc bylo bardzo groznie. Cala noc z soboty na niedziele nie spalismy bo tak padalo i wialo ze myslelismy ze nam dach porwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Musze pisac na raty bo inaczej telefon nie chce mi wyslac. Niedaleko nas bo tylko 5 km od nas ludzie maja domy pozalewane i zamiast ulic to plynie wielka rwaca rzeka. Wczoraj jeszcze ewakuowali ludzi z domow. Masakra poprostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Dobrze ze u nas ok. A juz zapowiadaja kolejny huragan tylko niewiadomo kiedy i czy uderzy w nas czy nas ominie. Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok. Pozdrawiam Was wszystkie i sciskam. Buziaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Grameczko dobrze ze chociaz Ty jestes i pilnujesz naszego topiku. Buziak wielki..... Olawd pewnie ze idz do lekarza skoro paznokiec sie zle goi. Pozdrawiam..... Lilkus mam nadzieje ze nic groznego Adasia nie ucielo i ze bedzie ok. Sciskam Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Kalpeczku biedna zapracowana. Odpocznij troche. Buziaki.....Mala Kobietko a jak Ty sie masz. Co u Ciebie slychowac?......Pani Misiowa a Ciebie to juz wogule nam wcielo. Odezwij sie jak tam sie masz i jak dzieciaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Monitko goraleczka z Ciebie piekna ze niewiem co. Odezwij sie..... Misiaczek a ty gdzie nam sie podzialas?.....Ewelka a co u Ciebie slonko? Jak idzie budowa domku? Odezwij sie czasem do nas. Buziak.... Madzik a ty gdzie?.... EfQa, Monia, Smerfetka, Dzadzurka i reszta niewymienionych dziewczyn prosze o odzew. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 31, 2011 czesc wszystkim myszko na twoje zyczenie jestem :) ja wiekszosc dnia w malinach siedze (zachcialo mi sie malin a teraz nic tylko maliny.. maliny..maliny..:P) olawda ja mialam strasznego palca w ogole chodzic nie moglam ale zrobilam tak :kupilam masc ihtialowa i proszek taki zolty nazywal sie dermatol groszowe sprawy.. i na zmiane raz tym smarowalam a raz tym i owijalam folia 3 dni i do tej pory spokoj ja 1.5 roku sie meczylam z wrastajactymi paznokciami az wkoncu zastosowalam to cudenko ..wyprobuj ..:) panimisiowa ja tez o tobie pamietam odezwij sie11 patinko aty gdzie sie podziewasz sciskam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 31, 2011 he he he madzik patinka to falling in love na pewno ;-) myszeńko... masakra to co piszesz... ściskam, żeby ten nowy huragan ominął Was szerokim łukiem :-) lilku... przyjmuję posadę :-) moniś skrobnij słówko co tam... no i fakt efqa, misiowa... opuściłyście się ;-) olawd... jak tam palucho? kalpeczku :-) no!!!masz szczęście, że zerkasz ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Kochane nie mam za bardzo czasu pisać z 2 dzieci i wszystko na mojej głowie, poza tym zarywam ciągle nocki, bo moje dzieci ciągle się budzą, jestem chodzącym zmęczonym materiałem i w ogóle pracuję jak robot..... Od jutra małe rozpoczynają przedszkole, więc może z czasem jak już się tam zadomowią , a ja nadrobię zaległości w domu to do Was wrócę, że tak powiem. Nic mykam, bo jeszcze trochę pracy przede mną, a i małe trzeba na jutro poszykować, buziaki, pamiętam o Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 STARAJĄCE SIĘ Nick..........................Wiek.........Ilość cykli......Data następnej @ Moniczka22..................23..............8............ .........01.07.2011 dzadzura.....................26................4......... ..........24.08.2011 nikolka25.................... 25.................29................. misiaczki.................... 23.................44................. Sara76...................... 33.................69.................22.05.10 EwelkaO /Kraków........ . 28.................20.................18.06.10 silnaaa....................... 32..................7..................??????????? monita30.................... 34........długo + 9 z clo.......... 04.11.10 Moni25....................... 25.................46..................?????????? mała kobitka................ 32.................36..................oby nie przyszła Wasabi81.................... 28..................1..................??????????? Izulaaa85.................... 24..................1...................?????????? megan26......................27..................2...... .............27.02.10 EfQa...........................32..................1..... ............. 03.07.10 ZACIĄŻONE Nick.........................Wiek........Tydzień ciąży........Data porodu Kakusia 25....................25................24................30 .05.11 Patinka26.....................29...............4...................???????? DZIECIACZKI URODZONE Nick..............Waga po urodzeniu.......Imię..........Data urodzenia Fiolek....................???..................Maja .........02.05.07 izulkaa...................???.................Zuzanna .....28.06.07 Pani Misiowa............3460..............Patrycja .....21.12.07 Obca....................???..................Kubuś .........01.07.08 Kakusia 24..............3200..............Kacper ....... 19.07.08 EwQa....................3128...............Emilka ........30.10.08 Patinka26..............3230..........Olivia Hatice .....19.11.08 Smerfetka29...........????..........Gabryś,Nikodem .. 31.12.08 asiunia27...............????.................Filip ...........02.01.09 Olawd...................3340...............Tymoteusz ...30.01.09 kkinia30................????.................Daniel .........10.02.09 alutek29...............1600................Pawełek ......27.04.09 Monia671..............3500................Adaś ...........27.04.09 Graminis.................????................Lenka .........15.07.09 Jolanta2...............4410................Rafałek ........23.07.09 Gab2901...............2530................Oskar ..........07.08.09 Aneczka227.........2800.................Kacper..........1 5.09.09 madzik ................2750.................Zuzia ..........13.10.09 lilowa ................. 4100.................Adaś ...........09.12.09 rusaczek .............3100...............Bartosz..........02.12.09 Nevmila................3950...............Filipek........ ....28.06.1 dressmaker-84.............????.................???....... .. ....... nicola77.....................????.................????/.. . ............ jolanta2....................3700.................Szymon.. 25.07.2010 patinka26...................3020............Ayse Emily... ...11.08.2010 LillAnn1.....................3540..............MIKOŁAJEK .....14.12.2010 PaniMisiowa............... 3480..............Adaś.................04.01.2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Witam was serdecznie oj milosc milosc milosc zareczyny juz byly dawno a od paru dni szok......dzis mialam isc na zalozenie spiralki ale nie zdazylam........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 patinko czy chcesz nam o czyms powiedziec :D :D :D bo ja wlasnie doznalam szoku!!!!! hm.. moja kolezanka jak nie zdazyla zalozyc spiralki to za miesiac rodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 A jednak!!!!!!!!!!!! patinko GRATULACJE opowiadaj wszystko od poczatku!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 hej dziewczyny hej czytam i nie wierze patinko moje gratulacje no tak nie proznujesz jaka reakcja partnera u nas szkola Martynka zadowolona pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Partner przeszczesliwy na razie jest w Algeri wraca za tydzien w piatek,,nawet nie macie jaka ja jestem szczesliwa....Pomimo nie planowania zadnej ciazy no rozmawialismy o tym ze za jakies moze 5 lat nie wczesniej,,ale stało sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Patinko --- nie do wiary !! GRATULACJE!!! tym razem to przydalby sie synek! ale ci fajnie!!! JA TEZ CHCE!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 dzwoni pisze plakał ale jak szlochał ......... a 2 tyg wczesniej sie zareczylismy a tu taki news :) planowalismy przepiekny weeding jednak poczekamy :) choc zobacze co planuje m9j ukochany bo on az promienieje ciagle tylko pyta jak sie czujes,z nie kreci ci sie w głowie, potrzebujesz czego,s pij soczk,i nie pij kawy, ahhhh Kocham go aaaaaaaaa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 a najlepsze ze ma 9 cio rodzenstwa i wszedzie sa dwujajowe blixniaki dziwnie bo to podobno od kobiety zalezy a tam wiekszosc braci i wszyscy blizniaki płodza to az sie boje teraz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 no to by bylo dobre - kolejne blizniaki na topiku - ach super !!! ciesze sie kochana ze masz takiego wspanialego mezczyzne !! az mi sie zatesknilo mocniej za moim... ;( synek codziennie rano po przebudzeniu mowi ze mamy sie pakowac i jechac do tatusia a jak probuje mu wytlumaczyc to zaczyna plakac ze chce do tatusia.... kurde juz prawie 4 miesiace i jeszcze min kolejny miesiac zeby przyjechal... ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 hej patinko no to moze beda blizniaki hi hi uwazaj na siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 dobra ja zmykam spac bo padam po pracy - dobranoc i slodkich snow!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach