Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia 2377

czy mieszka ktos w PRESTON ???????

Polecane posty

Gość misia 2377

OD NIEDAWNA MIESZKAM W TYM MIESCIE POKI CO NIE CZUJE SIE TU JAK W DOMU NIE MAM ZADNYCH ZNAJOMYCH SYN CHODZI DO SZKOLY GDZIE NIE MA ZADNEGO POLAKA,MAZ CIAGLE W PRACY..A JA???COZ LICZE ZE KTOS SIE ODEZWIE........

Gość meriidia
kurcze napisalam i jakies bledy wyskakuja 😠 moze teraz wysle najlepiej idz do przychodni i zapytaj czy w preston sa spotkania dla matek polek ,ja mieszkam 30mil od preston i w moim miescie sa takie spotkania dzieci sa w roznym wieku przewaznie jednak sa to maluszki od 0 -4lat tych jest najwiecej ale sa tez starsze dzieci 8,9latki ,moze tez zajrzyj w niedziele do kosciola na polska msze tam tez mozesz kogos poznac ;)

Gość misia 2377
dzieki za rade tym bardziej ze wlasnie dowiedzialam sie ze jestem w ciazy,ogromny szok.czasami naprawde potrzebuje pogadac.JEZUUU ale jak tu zaczac polowanie na matki polki:)))))pozdrawiam

Gość meriidia
rozumiem cie u mnie tez poczatki byly ciezkie czulam sie jak dzikus ,ja najpierw zaczelam poznawac dziewczyny na placu zabaw i tak sie rozkrecilo ze teraz czuje sie tu jak w domu :D

Gość misia 2377
musze jakos zaczac bo sama tu zeswiruje moj M po powrocie z pracy jest jak flaki z olejem do niczego!!!!!!dobra zaczynam od soboty narazie w swojej dzielnicy...pozdrawiam