Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

ktoś spalił 3 pieski w piecu

Polecane posty

Ja pierdole! Jak ja piszę, że nie wiem o co chodzi w historii to nie oznacza, że ja chcę się takich rzeczy dowiedzieć. Sadyści pieprzeni... Tylko najgorsze, że dostanie 1000 zeta grzywny i to wszystko pewnie...

Gość zws
dokladnie zws - zielone mialem na mysli... uwielbiam je na przypieczonych grzankach z suszonym pomidorem komiczne. umiesc je jeszcze w sasiedztwie czerwonego wina a rzucam prace :)

Gość zws
moze być rioja? poinformuj mojego pracodawce :)

Biedny lew :( Cream, zajmij się czymś. Żyjąc w ten sposób, czyli na necie cały dzień nic osiągniesz...

Gość zws
co nie zmienia faktu, ze za chwile ten lajon moze urwać mu łeb na tym polega atrakcyjnosc tego uscisku ;)

zws, w sumie jak by tak filozoficznie do tego podejść, to w każdym uścisku jest ryzyko, że ktoś Ci łeb urwie :)

Gość zws
zws, w sumie jak by tak filozoficznie do tego podejść, to w każdym uścisku jest ryzyko, że ktoś Ci łeb urwie wlasnie nie w kazdym niestety :)

Dwa lata to dla takiej psychopatki to za mało. Szkoda, że nie można jej ukarać \"oko za oko\". Sama zamknęłabym drzwi od pieca za nią. Jak wpłynąć na sąd,żeby dostała chociaż maksymalną karę czyli 2 lata? Nie wiem czemu prawo karne nie przewiduje więcej. Przecież pies odczuwa ból, strach rozpacz tak samo jak człowiek. Suka skoczyła za szczeniakami w ogień. My też tak mówimy o tych których kochamy...ale kto z nas naprawdę by to zrobił ? NIE CHCE MI SIĘ ZYĆ NA TAKIM ŚWIECIE z takimi ludźmi !!!!!!!!!!!!!