Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Depresyjnie czująca się A

CZY TO KURE...TWO? JAK MAM TO SAMEJ SOBIE WYBACZYĆ?

Polecane posty

Lizałam się na imprezie z chłopakiem którego wcześniej nie znałam.

moja matka uważa że to szmacenie się i taka dziewczyna źle jest widziana w oczach chłopaków ;(

Gość jajecznica z pimidorem
Klasyczny kac moralny. Będziesz żyła :)

ach te czasy ;) siedziałam sobie kiedyś przy stoliku w klubie na imprezie; weszła panienka - przysadzista blondzia z twarzą jak narysowaną, podeszła do stolika z chłopakami, przysiadła się na chwilę, po czym jeden z nich wyszedł z nią do toalety... wrócił sam do stolika, wyszedł do toalety inny - i tak po kolei wszyscy... jak już ostatni wyszedł i wrócił do stolika - wyszła ona, trochę rozmemłana, zresztą przy jej "urodzie" niewiele straciła... to jest dopiero wstyd! ale to była jej jedyna możliwość kontaktu z facetami - inaczej nikt by nawet nie spojrzał, już po pierwszej takiej historii zresztą... ja się tylko dziwię tym chłopakom, że w ogóle chcieli rżnąć takie coś... ciekawe co za "pamiątki" im po niej zostały...

17 :( nawet sobie nei wyobrażacie jak się czuje... z 15 osob to widziało... imieniny kumpeli :(

a najbardziej to mi szkoda jej matki chyba... a do autorki - jeśli po całowaniu się z chłopakiem masz moralniaka to dobrze - znaczy, że jesteś normalna, gorzej gdyby tak ci się spodobało, że chciałabyś więcej, z większą ilością... są przecież takie dziewczyny, które nawet się rozbierają na dyskotece - tak sobie pofolgują z alkoholem. trudno - popełniłaś błąd, ale to uczucie wystarczy, żeby więcej błędów nie popełniać. poza tym zapewne wszyscy wokół byli tak nawaleni, że mało kto zauważył. a pamiętasz chociaż jak wyglądał? znasz jego imię?

Gość blonb_bitch
Laska, wyluzuj się, każdemu może się zdarzyć taki przypał.Ważne jest to byś wyciągnęła wnioski na przyszłość i panowała nad sobą przy okazji następnych takich sytuacji. Uśmiechnij się, ideały są nudne :)

nie pamietam go:/ ponoć to nikt ciekawy :((( jeszcze obrócił fotel na którym siedzieliśmy tak, żeby chyba wszyscy pomyśleli, że się ostro maCAmy :((

albo nie daj Bóg coś więcej. chyba jestem nienormalna... bo dwa tygodnie już przeżywam tak

dziewczyno bez przesady nic się nie stało i co że widzieli mnirj to gdzieś a następnym razem będziesz wiedzia nie przy wszystkich a na osobności

znajomi mnie traktują tak jak zawsze-:) kumpela stwierdziła, że to normalne zjawisko na imprezach, ale naprawdę czuję sie z tym źle....

Dziękuję... przywracacie mi wiarę w ludzi

Gość mdtsre
Daj spokój. Ludzie wyprawiają gorsze "rzeczy". Moja kumpela naimporezie gdzie było mnóstwo ludzi (sama tzw.smetanka ze szkoły) wylądowała z chłopakiem w wannie. A że w łazience nie było zamka to tak na gorącym uczynku pryzłąpało ich pareosób - reszta dowiedziała się zpoczty pantoflowej - ci co nei byli tam też. Szkoła zyła tym tydzień,dwa. NIkt jej kur... nie nawał mimo iż ostro przegieła moim zdaniem - faceci też ja traktowali normalnie - a maiła tak jak Ty 17 lat.

mimo wszystko dzięki

Gość ludzie są jeszcze gorsi