Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowananaaa

jak sciac cienkie lekko falowane wlosy? poradzi ktos?

Polecane posty

Gość dghfdhgd
nie widzimy Cie wiec trudno doradzic. nie sluchaj nikogo-nawet fryzjera:P najwazniejsze czy lubisz dluzsze czy krotsze.a pozniej...pewnie scieniowc cos...zeby wydawalo sie ze jest ich wiecej..

Gość zdolowananaaa
tez tam myslalam ale za kazdym razem jestem niezadowolona :O a zwiedzilam wszystkie salony w mojej malej miescinie:O zalamana jestem

sama chcesz ciąć? :P dobry fryzjer ci doradzi. lepiej wydać te 20 zł więcej i mieć spokój na jakiś czas (nawet jak odrastaja to lepiej się same modelują) niż się męczyć.

Gość dghfdhgd
no wlasnie...o tym mowie...sama wiem po sobie,co mi "doradzaja"fryzjerzy.dlatego swojego fryzjera mam ok 60 km od domu ale warto!bo naprawde jestem zadowolona!(jutro wlasnie jade:)) tylko ,ze ja mam odwrotny problem-jest ich duzo,sa dlugie i grube.i kazdy zalecal mi ciecie!!!!albo jak farbowali to tylko wierzchnia warstwe wlosow bo "przez ten czas zrobia 5 innych glow"! porazka!!

to jedź poza mieścinę ja jeżdzę. u mnie w mieścinie najpierw prostują (nie mam specjalnie pofalowanych) a potem tną! jak można tak wielkie błedy popełniać! przeciez jak na codzień nie prostuję to będę wyglądać po takim zabiegu conajmniej dziwnie! włosy maja własny układ a dobry fryzjer umie to podkreślić~!

Gość dghfdhgd
mysle,ze nie bedziesz sama ciela...chodzi Ci o wybor fryzury..zeby przyjsc i powiedziec "chce tak!":)prawda?

Gość dghfdhgd
a jakiej dlugosci sa teraz?

Gość zdolowananaaa
dghfdhgd dokladnie sa dl do konca szyi

Gość dghfdhgd
a nie mozesz ich troszke podcieniowac-troche!na koncach zeby sie lepiej ukladaly i...tyle:)? nie moga po prostu sobie spokojnie rosnac?:) jesli Ci sie znudzily to postaw na kolor...chociaz ton jasniejszy lub ciemniejszy.a wloski niech sobie rosna...:) a moze grzywka?nie wiem jak wygladasz-trudno tak radzic:(

Gość zdolowananaaa
mam wycieniowane koncowki i grzywke na bok zaczesana...juz mi sie nudzi ta fryzura wlosy jak wycieniuje na dlugosci to sa sianowate:O prostownice juz odlozylam

Gość zdolowananaaa
a co do koloru wracam do naturalnego chyba nic sie nie da z nimi zrobic:O

Gość idź do jakiegoś
dobrego stylisty - który dobierze ci fryzurę przede wszystkim dopasowaną do ciebie, do kształtu twarzy i do rodzaju włosów. Ja też mam takie - ale najlepiej wyglądam jak rosną "dziko" :-) . Oczywiście końcówki podcinam, mam taki trochę za ramiona z grzywką.

Gość mam podobnie....
lekko wycieniowane ale tak ze gora jest krotsza ale koncowki nie cieniowane i nakrecam na piwo i papiloty loki utzrymuja sie 3 dni :)