Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwzv

Czy kazda dziewczyna/kobieta zdradza?

Polecane posty

Gość gość
Glupie pytanie. Niekazda zdradza! jakas czesc na pewno, ale mysle, ze wiecej jednak jest wiernych! ja sama do nich naleze. Tzn. kiedys zdradzilam poprzedniego faceta, ale go zaraz po tym zostawilam. Meza nie zdradzilam i nie zdradze, choc niedawno mialam ku temu wysmienita okazje. Bzdura jest zatem stwierdzenie, ze zdrada zalezy jedynie od okazji. Jesli ktos ma mocny kregoslup moralny oraz zywi prawdziwe uczucia do swojej drugiej polowki, to bedzie wierny. Ktosiu powyzej - moim zdaniem Twoja dziewczyna bylaby w stanie Cie zdradzic, skoro dla niej zonaty facet nie jest swietoscia.... widocznie nawet sakrament malzenstwa nie ma dla niej znaczenia, a skoro tak, to lepiej sprawdzaj w lustrze, czy nie widac Ci rogow!

Gość gość
W polsce każda. Nawet na forum o kobietach jest milion tematów na temat k******a Polek, zwłaszcza jeśli chodzi o "zdradzam męża czy to źle" albo "Turek/Niemiec/Włoch/Wpisz kraj >>> Lepszy niż mój z***********cy na nas chłopak z Polski".

Gość gość
Miałem fajnego kumpla piszę w czasie przeszłym bo jak się dowiedział że żona go zdradza /potwierdzone/ to chłopak się powiesił w piwnicy bloku.

Gość gość
Każda Tylko ,na szczęście nie wszyscy faceci o tym wiedzą bo by było więcej wisielców

Gość gość
Ja nie zdradzam. Nawet gdybym chciała, to nie mam jak.

Gość gość
znasz historie o Magdzie ?

Gość gość
Ma_gdzie a nie ma z kim

Gość rafal751
Bez wyjątku. Wszystkie kobiety to k... Tylko ja taki głupi wciąż tylko jedna. Co ze mną nie tak.

Gość gość
Tak,gdy idzie sama bez swego faceta na intymne badanie ginekologiczne cipki.Bo intymnosc to ma ze swoim facetem a nie ginekologiem ,jest to obcy facet!

Gość gość
1/3 zdradza 1/3 puszcza się 1/3 zdradza i puszcza się Nie ma jak w Polsce szukać żony

Gość rafal751
Nie tylko w Polsce. Tak jest chyba wszędzie. Kiedyś słyszałem opinie że dziewuchy zza wschodniej granicy po ślubie to już nic tylko mąż. No to wziąłem sobie Ukrainkę. No i co? Ciężko przejść przez drzwi albo wsiąść do samochodu. Takie k***a rogi!!!

Gość gość
gość 2014.06.10 Glupie pytanie. Niekazda zdradza! jakas czesc na pewno, ale mysle, ze wiecej jednak jest wiernych! ja sama do nich naleze. Tzn. kiedys zdradzilam poprzedniego faceta, x Bez komentarza

Gość gość
tak sobie myślę, że oczekiwanie wierności od kobiety to wygórowane wymagania. Kurcze zawsze chciałem założyć rodzinę a teraz to strach cokolwiek zaczynać.

Gość gość
Hey witam mile Panie:-)czy jest chętna na zdradę przez czat

Gość gość
Podwojna moralność kobiet tutaj wychodzi. Nawet anonimowo wypierają się zdrady, " jestem wierna ale zdradziłam kiedyś" to albo jesteś wierna albo nie

Gość gość
trzeba być bardzo naiwnym aby wymagać wierności od kobiety w obecnych czasach :D

Gość gość
Nie, nie każda. Te co piszą inaczej, piszą o sobie.

Gość gość
Też tak uważam. Nie ma wiernych kobiet same puszczalskie stąd tyle samotnych matek i panien z dzieckiem.

Gość gość
W ten sposób można pisać również o facetach. Nie ma wiernych mężczyzn. Zrobią dziecko i wlezą na następną. Kto chce to zdradza, kto nie chce, jest wierny.

Gość gość
kto ma po prostu wartości,jest sensownym człowiekiem,to drugiemu nie robi takiego świństwa

Gość Pyskata90
Nie zgodzę się z Wami. Jeśli kobieta ma zasady i poczucie własnej wartości to nie zdradzi. A nie każda kobieta jest pustą laską z przeciągiem między nogami!

Gość bez zaufania
moim zdaniem każda i taka jest prawda a nie inna, te co nie zdradzają to po prostu nie mają okazji i jak, ale gdyby taka okazja się nadarzyła to każda zdradzi. każdy wie, że przed okresem najbardziej lasce chce się bzykać, a kiedy chłopak lub mąż jest daleko to będzie się ruchała z innym jeśli nadarzy się okazja i taka jest prawda. Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal

Gość gość
bez zaufania dziś nie mierz innych swoją miarą :P

To zależy przecież od człowieka. Tak jak i nie każdy mężczyzna zdradza, tak i nie każda kobieta zdradza. Lepiej autorze popracuj nad tym, by nie chciano cię zdradzać. To trudniejsze zadanie, niż zastanawiać się o co tak właściwie chodziło w szóstym przekazaniu. :) ...

Gość gość on  30 pare lat
czy każda zdradza? nie wiem. bardzo trudno jest wsadzić wszystkich do jednego wora, zaszufladkować. niestety z perspektywy moich doświadczeń muszę powiedzieć że każda wcześniej czy później zdradzi.

Gość gość
Bez zaufania - po okresie, przed okresem jest pms i ochota na seks zerowa ;-)

Gość gość
okazja czyni złodzieja:) zwykle pokusa jest duza:) ale i okoliczności towarzystwo w jakim sie przebywa i wiele różnych uwarunkowań:)

Gość Typowy erotoman
To dziwne, bo moja właśnie przed samym okresem najlepiej się rżnie. Czasem nawet dostaje ciotki w trakcie, albo zaraz po, jak idzie do łazienki się odświeżyć :D

Gość gość
a kobietki jak uważają? zdradzacie czy nie?:)

Gość gość
Zaczęłam eksperymentować w łóżku w czasach akademickich. Nauczyłam się wtedy oddzielać strefę uczuciową od seksualnej. Po prostu miłość to jedno a seks to drugie. Tak mi zostało do dziś. Mam udane małżeństwo, ale zdarza mi się czasem skok w bok. Taka fajna odskocznia. Fajnie kiedy czujesz w sobie innego mężczyznę. Czy inne kobiety też zdradzają? Większość moich koleżanek miała za sobą jakieś przygody będąc w stałych związkach.