Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adaskost

kotek

Polecane posty

Gość miłośniczka czterech łap
moze, zostaw, niech spi...:P potem go przeniesiesz, niech sie wyspi, bo sie poczul bezpieczny... wiesz, poradniki czesto sie przydaja, ale po prsotu bedziesz musial sie nauczyc jak i co. tutaj po prsotu bedziesz sie uczyc na bledach, al enie boj sie tego. na pewno mu nie zaszkodzisz, w koncu przygarnales go do cieplego domu! mowie Ci, bedzie dobrze, tylko nie zapominaj go karmic, poic i dopilnowac, zeby sie zalatwial do kuwetki:D

Gość adaskost
oj milosniczka .. z kuwetka bedzie narazie problem..bo on pod siebie narazie w pudelku co dostanie ze strzykawki to zaraz w 2 strone...swoja droga to ten antybiotyk chyba niewiele daje jak tak jest....wiesz musze go troszke przeniesc zeby mu posprzatac ale chyba posprzatam i poloze go do pudelka...zeby sie tak nie stresowal

adaskost_ przeczytałam twoje wpisy no i bardzo mi miło że tak piszesz. Nie obraziłam się, rozumię Cie, ale i tak muszę powiedziec szkoda:Pże nie moge zostać Twoja kotką. A zaległy utworek słuchałeś?Nie ten który mam w stopce, ale z tamtego topicu. Znajdź go, temat topicu pamiętasz :Psam go zakładałeś. Muszę mykać🖐️Jeszcze sie odezwę, jak nie tu to wiesz gdzie👄

Gość adaskost
tusi zaraz poslucham..powiem szczerze ze za duzo na glowie nie siedze na kompie...no wyjatek dzisiaj ale szukam informacji o kotkach :) pozdrawiam cie cieplutko

początki będa trudne na pewno, ale dasz radę.:) antybiotyk nie zadziała tak od razu, ale jutro powinno byc już lepiej... może dopóki brudzi, nie przenoś go do pudełka? ale zdecyduj sam, mówię Ci, najwazniejsze, ze sie starasz, na pewno nie mozesz mu juz zaszkodzic, przeciez robisz co mozesz. nie lam sie!:)

Gość adaskost
milosniczka dziekuje za mile slowa... wiesz wymienie mu te szmaty i wstawie jakies domowe....nie chce zeby przezyl szok tak przy przenosinach...o 23 musze mu dac porcje moze cos wiecej zje....jej jest taki spokojny...spi nawet jak go dotykam niezabardzo reaguje...czasem miauknie....przerobie mu troszke pudelko zeby jak cos mogl wyjsc napic sie wody...nie chce wkladac do pudelka zeby nie wylal...no niewiem czy dobrze mysle...ech ale slodziutki jest

Gość adaskost
13czarnych kotow...no moj jest bialo czrny no mimo ze kompalem 2 razy raczejszaro czarny narazie ..ale juz go nie meczylem bo za duze przezycie dla kociaka ..ale ma za...scie niebieskie oczka...mam nadzieje ze sie wylize

nie chcę Ci,ę martwić, ale kolor oczu prawie na pewno mu się zmieni, wszystkie ssaki tak mają;) będzie miał zielonożółte, pamiętam nasze maleństwa, ich oczy normlanie wyglądały jak kropelki wody.:D

Gość adaskost
milosniczka wiem zdaje sobie sprawe ..chodz sa teraz super ..kurde martwie sie o niego myslalem ze bedzie bardziej zwawy a on ....ech bardzo slaby jest powinienem miec jutro urlop martwie sie

Gość adaskost
ide tuli pierwsza nocka z kiciusiem

Gość adaskost
milosniczka n wlasnie klopot bedzie sam od 6:30 do 15 :30..ale jutro postaram sie zwolnic kolo 12 martwie sie tym..tymbardziej ze dzis nic domu nie poznal nie wychodzi z pudelka

Gość ioioioio
Jeśli jest chory to ja bym się cieszyła, że śpi, bo tak nabiera siły i zdrowieje. Jeśli to jest bardzo mały kotek to nie zapomnij o masowaniu mu brzuszka od góry do dołu. Powodzenia koci tato!

to jesli dasz rade, to sie zwolnij kolo tej 12, jesli nie, to trudno, raczej nic nie powinno sie stac... powodzenia i dobranoc! pisz jak Ci idzie:)

Gość adaskost
pierwsza noc za nami :(.... spal gdzies do 3 w nocy pozniej przez godzinke chodzil ale tylko po jednym pokoju po ciemku nie wiedzial ze go obserwuje... pozniej polozyl sie zpowrotem spac jak wychodzilem do pracy to praktycznie spal... mialknol tylko pare razy ...ale nie wychodzil z pudelka

Gość adaskost
wczoraj tak strasznie sie bal jak go wziolem na rece...... ale mysle ze sie przyzwyczai..ciekawe jak dzis sobie sam poradzi bezemnie

powodzenia, Tobie i kociowi... nie zapomnij zostawić mu picia, najlepiej w dwóch miseczkach, jakby jedną wylał, to zawsze jeszcze zostanie mu druga a ja wczoraj takiego ogromnego dachowca widziałam u ludzi, że szok... myslałam, że moja jest "dobrze utrzymana", ale przy tamtej to pryszcz...

Gość całkowicie czarny kot
wpadłam z samego rana po wieści :-)

Gość adaskost
ewa 33 ..zostawilem mu tylko jedna miseczke....niepomyslalem:( ..ale kicius jest slodki ale wczoraj tak strasznie sie bał:(..w nocy troche pochodzil ale tylko w pokoju....nie odwazyl sie wyjsc z niego.... do mnie nie podszedl na łóżko :(

Gość adaskost
dziewczyna, calkowicie czarny kot... witam was

włąsnie sie zastanawiałam jak tam kotek i zauważyłam ten topik

Gość całkowicie czarny kot
moja kota, gdy ją przygarnęłam, olewała mnie przez równy tydzień:-) siedziała pod łózkiem i pod ogonkiem miala mnie, żarcie i kuwetę :-)

Gość adaskost
onk3....witam rany nie wiem mam nadzieje ze dobrze mu w domku..ona 33 troszke mnie zmartwila z ta woda..bo niepomyslalem :(

to normalne ze sie boi byl porzucony, jest chory obce otoczenie nowy pan nowe mieszkanie to sie kocina boi ale pare dni i mu minie

Gość adaskost
onk 3 mam nadzieje ale czy to normalne on prawie caly czas spal ....malo co zjadl troszke wody wypil.... ech i niemoge go domyc.... troszke juz bardziej czysciutki ale jeszcze kilka kapieli go czeka

adaskot ni martw sie moze nie wyleje a nawet jakby to nic mu sie nie stanie przez te kilka godzin przeciez że w gorszych warunkach był i przetrwał jakos

a w czym on taki biedak ubrudzony no ale na pewno go domyjesz a śpi bo zmęczony