Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejkaolpalaka

podoba mi sie nawet pewien facet, jest interesujacy. ale kozaczy

Polecane posty

Gość hejkaolpalaka

sprzedaje mi czasem informacje typu, jakie to panieniki do Niego podbijaja w klubie, ze ciagle jest zajety. mowie tez"postaram sie np cos wieczorem zrobic, ale nie jestem pewny bo nigdy niewiadomo, czy ktos na piwo nie wyciagnie:D "itp-tego nie mowi mi, ale wiem, ze tak mowi. mysliscie, ze to minie? to kozaczenie? nie lubie tego strasznie, a reszta Jego cech jest ok.

Gość przypierdol mu
i skończy chojraczyć

Gość Liu Kang
wbij mu obcas w czoło

Gość hejkaolpalaka
to fajny facet, ale zachowuje sie tak, jakby chcial byc fajnijeszy niz w rzeczywistosci jest. ciezko mu arzucic brak pewnosci siebie, ale moze jednak, cos w tym jest?

Gość hejkaolpalaka
pomozcie rozgryzc mi tego faceta.

Gość hejkaolpalaka
no nie wydaje mi sie, ie lubie tego:O jasne, ze fajnie, ze jest pewny siebie i zna swoja wartosc, to sie ceni, ale sama nie wiem co o tym myslec.

Gość spaghetti
fajne slowo kozaczyc:) to, ze sie tak przechwala swoimi znajomosciami swiadczy o tym, ze az taki kozak to z nigo nie jest, wrecz przciwnie on sie dowartosciowuje w swoich i twoich oczach...

Gość hejkaolpalaka
ide sie naciamkac makaronu bo nic nie piszecie juz mi glowa samej od myslenia paruje piszcie cos bo zjadlam miske ryżu , słoik kompotu i 7 kotletow i nadal stoje w miejscu pomozcie ludzie

Gość hejkaolpalaka
ale co mam cierpliwie czekac, az mu to minie? wiem, ze ma mase zainteresowan, nie jest tak, ze nic nie robi w zyciu, wiec nie wiem po co te wszystkie historyjki na temat libacji alkoholowych, albo, ze nie wie co bedzie robil wieczorem, bo przeciez ma tyle znajomych, ze na pewno ktorys sie odezwie:O jakby jego zycie polegalo na obijaiu sie przed komepem to rozumiem,a tak? czy On czuje sie niedowartosciowany?

Gość weronisiax
Jejku ja bym nie czekala,az mu to minie bo na takiego faceta w ogole szkoda czekac...Ale to juz kwestia gustu sa panny,ktore lubia takich kozaczkow....Sama zastanow sie podoba Ci sie bo fajnie wyglada czy czy jest w ogole "fajny"....

Gość hejkaolpalaka
podoba mi sie fizycznie, podoba mi sie tez duchowo, tylko to kozaczenie mi przeszkadza. wlasciwie to sie dopiero poznajemy, nie wiem co bedzie. wydaje mi sie czasem, ze wstydzi sie, ze moze wyjsc na spokojnego, czy cos w tym rodzaju..to tylko mje domysly. dam jeszzce sobie czas, zobacze co bedzie, moze i On cos zrozumie..

Gość olejzpierwszego
no co zachowuje sie jak 90% kobiet... w czym problem masz dziewczynko... tacy sie kobietom podobaja... jak chcesz takeigo co bedzie cie utrzymywal, przystojny, bogaty, super klata, bedzie kochajacy i z polotem... jak trzeba to delikatny a jak trzeba to stanowczy.. i wogole.... wez zejdz na ziemie jestes tylko samica gatunku ludzkiego... sa masy bardzije atrakcyjnych od ciebie...a tobie sie wydaje ze jestes szczegolna... bez urazy ale to co piszesz sugeruje ze: A wdaje ci sie ze jestes extra B:wymagasz polaczenia nie mozliwych cehc co jest typowe dla niedojrzalych kobiet