imflyinghigh 0 Napisano Październik 23, 2008 uprawiałam petting z chłopakiem bylismy w ubraniach ,on wlozyl mi reke do spodni i piescil mnie i zaczelam meic schizy mam podwyzszona temperature ciala i bola mnie piersi ogolnie zle sie czuje moze to dlatego ze za pare dni bede miala okres ale boje sie ze mogl miec cos na palcach strasznie schizuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Październik 23, 2008 ??widze ze nikt tu mądrze niczego nie powie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawcdebgt Napisano Październik 23, 2008 no ale czym miałby cie zapłodnic, bo nie rozumiem- ręką? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Październik 23, 2008 no nie wiem moze wczesniej w domu jego plemniki znalazlyby sie jakims cudem na jego rekach wogole jest tu taki post ze "nie mam podwyzszonej temperatury ciala wiec nie jestem w ciazy?" a ja mam podwyzszona i to bardzo i schizuje..moze to przez okres ale nie wiem dlatego chce rady;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Październik 23, 2008 i do tego jakas babka napisala ze w pierwszym okresie od zaplodnienia ma sie podwyzszona temperature ciala super ;(((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Październik 23, 2008 i niby jakim cudem miałabyś zajść w ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Październik 23, 2008 n0o nie wiem jakim ale moze jakims ;(( ;((((((((dlatego pytam was o rade;( on nie dotykal siebie ani ja jego tam nie dotykalam to byl taki spontan;( ale teraz mam schizy:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Październik 23, 2008 czy Ty wiesz jakie warunki muszą być spełnione żeby zajść w ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Październik 23, 2008 jakie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość popilot Napisano Październik 23, 2008 prowokacja? jak tak to marna. ajak nie to najpierw się doucz, a potem zabieraj się do majtek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Październik 23, 2008 przeciez pisze ze mogl miec jakies plemniki na palcach czy cos a juz nie wiem nawet....tak starsznie mnie glowa boli i wogole ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Październik 23, 2008 to nie jest prowokacja :/ :|| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiem że to Napisano Październik 23, 2008 prowokacja, ale jak mnie wnerwiło to gupie dziewcze, no ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość popilot Napisano Październik 23, 2008 to wez aspiryne, przeziębiona jesteś :D a chłopak co? z domu na ręce przyniósł te plemniki? przyznam, że mnie bawisz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Październik 23, 2008 wiem ze was wnerwiłam bo uwazacie ze wy wszystko juz wiecie i ktos kto wykazuje mniejszy stopien inteligencji jest przez was uwazany za gorszy a ja chce tylko wiedziec od starszych madrzejszych kolezanek czy to byloby mozliwe a co do przeziebienia to nie jestem czesto mnei tak glowa b0oli przed okresem ale teraZ dodalo mi to jeszcze wiecej schiz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Październik 23, 2008 NIEMOŻLIWE - mówi ci to starsza doświadczona kolezanka :) śpij spokojnie wypij fervex na noc żeby cie nie rozłożyło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Październik 23, 2008 dziekuje ale tak w sumie to czemu jest to niemozliwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Październik 23, 2008 teraz żartujesz prawda? :D Bez spermy plemnik ginie bodajże w 5 minut. Przy styku ze śliną czy wodą- ginie natychmiast. jeśli nawet twój facet onanizował się przed przyjściem do ciebie i miał spermę na rękach (nie umył ich :o ) to zanim doszło do kontaktu między wami plemniki zgineły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Październik 23, 2008 a moge tez pocieszac sie tym ze od razu po tym jak mi to zrobil i poszedll tooo "wypłukałam" sie prysznicem tam,wiem ze to glupie ale mam takie schizy zawsze bo mowisz ze plemniki gina w wodzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Październik 23, 2008 ja pierdole :o a miał te plemniki w ogóle na ręce???? idźże spać i wyluzuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Październik 23, 2008 nie wiem ale gdybys mi odpowiedziala na to jedno jedyne pytanie to poszlabym wreszcie spokojnie spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość popilot Napisano Październik 23, 2008 hahahahaha ale ty jestes smieszna :D idź do książek, poedukuj się, bo widze, że jesteś zielona w tych sprawach. po co sie do tego zabierasz? by się stresować? ja bym na twoim miejscu poleciała do ginka po tabletke PO :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Październik 23, 2008 1 warunek dni płodne, 2 warunek wytrysk w środku, no i jeszcze potrzeba trochę szczęścia, bo rzadko przy pierwszym podejściu zachodzi się w ciążę. Czy u Ciebie któryś z tych warunków został spełniony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZUbrawiec 0 Napisano Październik 23, 2008 Rozne cuda sie zdarzaja ;P moze lap nie myl ... Bywaja i urojone ciaze... niektorym kobietom nawet brzuch rosnie ... pusty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach