Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

imflyinghigh

poradźcie?? !! schizy

Polecane posty

uprawiałam petting z chłopakiem bylismy w ubraniach ,on wlozyl mi reke do spodni i piescil mnie i zaczelam meic schizy mam podwyzszona temperature ciala i bola mnie piersi ogolnie zle sie czuje moze to dlatego ze za pare dni bede miala okres ale boje sie ze mogl miec cos na palcach strasznie schizuje

Gość zawcdebgt
no ale czym miałby cie zapłodnic, bo nie rozumiem- ręką? :O

no nie wiem moze wczesniej w domu jego plemniki znalazlyby sie jakims cudem na jego rekach wogole jest tu taki post ze "nie mam podwyzszonej temperatury ciala wiec nie jestem w ciazy?" a ja mam podwyzszona i to bardzo i schizuje..moze to przez okres ale nie wiem dlatego chce rady;(

n0o nie wiem jakim ale moze jakims ;(( ;((((((((dlatego pytam was o rade;( on nie dotykal siebie ani ja jego tam nie dotykalam to byl taki spontan;( ale teraz mam schizy:/

Gość popilot
prowokacja? jak tak to marna. ajak nie to najpierw się doucz, a potem zabieraj się do majtek :)

Gość wiem że to
prowokacja, ale jak mnie wnerwiło to gupie dziewcze, no !

Gość popilot
to wez aspiryne, przeziębiona jesteś :D a chłopak co? z domu na ręce przyniósł te plemniki? przyznam, że mnie bawisz :D

wiem ze was wnerwiłam bo uwazacie ze wy wszystko juz wiecie i ktos kto wykazuje mniejszy stopien inteligencji jest przez was uwazany za gorszy a ja chce tylko wiedziec od starszych madrzejszych kolezanek czy to byloby mozliwe a co do przeziebienia to nie jestem czesto mnei tak glowa b0oli przed okresem ale teraZ dodalo mi to jeszcze wiecej schiz

NIEMOŻLIWE - mówi ci to starsza doświadczona kolezanka :) śpij spokojnie wypij fervex na noc żeby cie nie rozłożyło :P

teraz żartujesz prawda? :D Bez spermy plemnik ginie bodajże w 5 minut. Przy styku ze śliną czy wodą- ginie natychmiast. jeśli nawet twój facet onanizował się przed przyjściem do ciebie i miał spermę na rękach (nie umył ich :o ) to zanim doszło do kontaktu między wami plemniki zgineły

a moge tez pocieszac sie tym ze od razu po tym jak mi to zrobil i poszedll tooo "wypłukałam" sie prysznicem tam,wiem ze to glupie ale mam takie schizy zawsze bo mowisz ze plemniki gina w wodzie?

ja pierdole :o a miał te plemniki w ogóle na ręce???? idźże spać i wyluzuj

Gość popilot
hahahahaha ale ty jestes smieszna :D idź do książek, poedukuj się, bo widze, że jesteś zielona w tych sprawach. po co sie do tego zabierasz? by się stresować? ja bym na twoim miejscu poleciała do ginka po tabletke PO :)

1 warunek dni płodne, 2 warunek wytrysk w środku, no i jeszcze potrzeba trochę szczęścia, bo rzadko przy pierwszym podejściu zachodzi się w ciążę. Czy u Ciebie któryś z tych warunków został spełniony?

Rozne cuda sie zdarzaja ;P moze lap nie myl ... Bywaja i urojone ciaze... niektorym kobietom nawet brzuch rosnie ... pusty ;)