Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana Asia

język był we krwi

Polecane posty

Gość załamana Asia

Tak mi wstyd. Z mmoim chłopakiem jestem juz 2 lata. Dzis sie kochalismy i włozyl mi jezyk do pochwy. Ale wstyd, wyciągnął język z skrzepem krwi na nim. dostałam okres. chyba sie zapadne pod ziemie. Nie dosc, ze sie tak zadko widujemy to tu taka klapa. Koszmar

Gość fest znać
normalka po jego reakcji poznasz czy on jest coś wart

Gość załamana Asia
tylko dupek moze powiedziec, ze to normalka, jak ja mu spojerze w oczy

Gość załamana Asia
ie powiesic tylko zostało

Gość fest znać
normalka, dziecko drogie, i jak byś była dojrzała do seksu ty i twój chłopak to byś wiedziała, że fizjologia to normalka Jestem kobietą.

Gość vxc
Do czego ma dojrzec? Do minety podczas okresu? :o

Gość fest znać
ma dojrzec do tego, że takie rzeczy się moga zdarzyć :-O to fizjologia

Gość załamana Asia
mam juz swoje lata i dojrzała jestem\, ale tak mi wstyd. Wypluł skrzep i poszedł do łazienki. Pote wrówil i udawał, ze nic sie nie stało

Gość załamana Asia
upiłam sie

Gość dobrze że
a jak ci się przytrafi w małżeństwie to się rozwiedziesz? :D Wyluzuj, dziewczyno...Stało się, trudno. Pewno, że obrzydliwe, ale jeszcze masa dziwnych rzeczy może ci się przydarzyć :D

Gość dobrze że
ile masz lat tak w ogóle?

Gość asia srasia
Nie dramatyzuj dziewczyno przeciez to nie powód do zerwania

Gość załamana Asia
28- sami widzidzie, ze nie jestem młódka :(

Gość załamana Asia
on jeszcze tak dlugo siedzial w tej lazience moze wymiotowal , tez sie tego strazsnie boje ?

Gość dafsdf
lojej... no zdarza sie. moj maz pierdnal jak mu loda robilam i nadal jestesmy malzenstwem. przeciez nie zaprogramowalas sobie okresu

Gość dobrze że
też byłoby mi wstyd, ale wiesz...czas. Zapomnieć pewno nigdy nie zapomni, ale złe wrażenie z czasem na pewno się zatrze. Po prostu więcej do tego nie wracajcie. Aha, no i na przyszłość pewno będzie bardziej ostrożny przy robieniu minety :D

Gość dafsdf
rozne sa wpadki przy seksie- jak jest 2 normalnych ludzi to problemu nie bedzie

Gość no nie wiem............
u mnie też było coś..... mój kochany najpierw mnie "napompował", a później lizał mi małą i ona normalnie pierdnęła (cipka), no ale co ja miałam zrobić??? mówię to nie ja, to ona!!! mało się pod ziemię nie zapadłam, ale zapomnieliśmy!!! nie martw się.

Gość dafsdf
mialam kiedys pdoobnie- zwilzylam sie strasznie- akurat lezalam, jak usiadlam to tez byl ten piekny podgrzewajacy milosna atmosfere odglos- zaczelismy sie smiac a zaraz.. calowac i tyle bylo rabanu hehe

Gość dobrze że
:D :D :D "to nie ja, to ona" :D :D :D Dobre!!! Swoją drogą też tak miałam, ale w prawie 10letnim związku to żadna kicha. Tym bardziej, że to przecież nie ja tylko ona :D

Gość atłasowa lalka
No i co się stalo, a jak ty mu przepraszam nie będę owijać w bawełnę, obciągniesz i połkniesz, to co będzie, on się załamie, czy ty?? A ty nie wiedziałaś że masz okres? Co to za bujda? Skrzepy nie lecą w pierwszy dzień to raz, a dwa, to każad normalna kobieta idzie do łóżka wymyta i taka rzecz jest jakaś nieprawdopodobna, no chyba że dobrałby się do ciebie rano. Nie zmyślasz czasem Asiu co???

Gość załamana Asia
leżę pijana na werslce i systko mi sie pręrdoli

Gość Lord Oscypek
załamana Asia Tak mi wstyd. Z mmoim chłopakiem jestem juz 2 lata. Dzis sie kochalismy i włozyl mi jezyk do pochwy. Ale wstyd, wyciągnął język z skrzepem krwi na nim. dostałam okres. chyba sie zapadne pod ziemie. Nie dosc, ze sie tak zadko widujemy to tu taka klapa. Koszmar No to teraz łączą was więzy krwi :D :D :D

Gość Lord Oscypek
załamana Asia [zgłoś do usunięcia] mam juz swoje lata i dojrzała jestem, ale tak mi wstyd. Wypluł skrzep i poszedł do łazienki. Pote wrówil i udawał, ze nic sie nie stało Za to ty robisz z tego wielkie HALOOO!!! Wiedział, że zbliża ci się okres i czzego może się spodziewać. Przeszedł nad tym do porządku dziennego, a ty robisz z igły widły :O

Gość lulaaa
laski połykają spermę faceci krzepy :D. a pierdzenie cipką to normalna sprawa,prawie za każdym razem tak mam i wcale się tego nie wstydzę.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci