Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tu robic.

helicobacter pylori test z apteki dodatni

Polecane posty

Gość co tu robic.

Witajcie, zrobiłam sobie dzis ten test( z apteki) na helicobacter pylori - no i ta kreska świadcząca o bakterii bardzo blada ale wyszła:((( i nie wiem teraz co robic...tzn wiem że do lekarza trzeba ale się boje:/ do zakupu testu skłonił mnie nalot na języku i mimo że raczej żadnych dolegliwości żołądkowych nie mam, to czasem słysze takie jakby bulkotanie itp. Powiedzcie mi czy ktoś z was robił ten test i jednak się test pomylił? ja w ogóle nie wiem skąd się to u mnie wzięło...w ogóle przy tej bakterii można normalnie współżyc? jak też jest z seksem oralnym?? (czy ja zadowalając faceta, ale on mnie nie, to czy moge go w ten sposób zarazic?) bo ja już nie wiem jak to jest....wiele źródeł podaje że wiele ludzi często ma te bakterie ale jeśli nie powoduje żadnych dolegliwości to się jej nie leczy....a niektórzy nawet o tym nie wiedzą że ją mają no i ja juz nic nie wiem:( a czy ta bakteria może wpływac np na problemy kobiece typu różnego rodzaju infekcje??

Gość dafsdf
ona powoduje wrzody na zoladku- koniec z kawa i ostrymi potrawami. idz do gastrologa. chyba dobre na takie rzeczy sa kiszone ogorki i kapusta, ale to takie domowe zapobiegawcze itd

Gość dafsdf
zadnej kawy mowie. seks moze byc. nie zarazisz

Gość co tu robic.
ktoś jeszcze się wypowie?

Gość Slaf
witaj moja droga jeżeli chodzi o seks nie trać żadnej chwili full service a bakterie przede wszystkim dieta nic smażonego , tłustego , gazowanego , sprawdziłem działa a seks jeszcze raz powiem pompuj ile wlezie pozdrawiam pa pa Slaf