Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mieszzkkkaaankooooo

I nie wiadomo ...

Polecane posty

Gość Mieszzkkkaaankooooo

dzis byslismy ogladac z chlopakiem mieszkanie... ale .. no wlasnie nie wiemy czy dostaniemy bo dzis mieli jeszcze jedna co oglada i na niedziele.. i w niedziele maja dac odpowiedz:( dzis zachowywali sie bardzo milo tak jakby byli zdecydowani ale nie wiem czy kazdy tak sie zachowuje i ze pozniej odmawia?? bardzo bym chciala to mieszkanie:(( zalezy mi ale juz nie moge sie doczekac tej niedzieli.. moze zadzwonic jutro i powiedziec jak bardzo nam zalezy ze dlugo szukalismy ?? ale nam nie wychodzilo ? :( i ze bedziemy na prawde dbali i w ogole? co wy o tym myslicie? lepiej zadzwonic?

Gość lepiej nie dzwonic

Gość Mieszzkkkaaankooooo
dlaczego lepiej nie dzwonic?? beda chyba pewniejsi ze nam zalezy..? bo oni boja sie.. chca odpowiedzialnych ludzi ktorzy beda dbali o mieszkanie bo jest piekne..

Gość kur
lepiej nie dzwoń, jeśli powiesz ze ci bardzo na nim zależy to mogą podnieść cenę, wkońcu zrobisz wszystko żeby je mieć, a to jest mieszkanie do kupienia czy do wynajęcia??

Gość Mieszzkkkaaankooooo
to mieszkanko jest do wynajecia.. a oni chca takich osob co im bedzie zaezec i odpowiedzialnych.. bo chca zeby mieszkanie bylo zadbane.. i z chlopakiem doszlismy do wniosku ze moze jutro zadzwonic i powiedziec ze dlugo szukalismy i akurat to nam pasuje i w ogole? .. :( ehh znajac zycie nie dadza nam tego a to ze jutro zadzwonimy to ostatnia deska by byla ratunku :(

Gość Mieszzkkkaaankooooo
hmmm ? :(

Gość zołza z tych najmilszych
sama wynajmuję, gdyby ktoś zadzwonil i powiedzial ze mu zalezy, to wcale nie chcialoby mi sie dalej szukac....tak też robilam, gdy ktoś już był calkiem ok i chcial mieszkanie :) zadzwoń :)

Gość Mieszzkkkaaankooooo
nio wydawalo sie ze ta pani byla za nami... nie wiem :( bo wiesz ona miala po nas dzis juz umowiona osobe i na niedziele ma i to wszystko i wniedziele ma nam dac odpowiedz.. a my tak sie zastanawiamy czy zadzwonic i powiedziec.. i czy to nie bedzie czasem nachalnoscia?

Gość zołza z tych najmilszych
ja bym zadzwonila, mysle, ze to nie pogorszy sytuacji, a może byc decydujące. nikomu sie nie chce lazic i pokaywac kilkunastu osobom mieszkania...zadzwon.

Gość Mieszzkkkaaankooooo
dziekuje ci bardzo bardzo :):) podnioslo mnie to na duchu :) ... wiesz tamta osobe ma juz umowiona na niedziele.. wiec nic to nie zmieni :( ale zadzwonimy zobaczymy ... a ty jak myslisz jakbys byla w takiej sytuacji i bys byla umoiowna na niedziele z jeszcze jedna osoba a para by zadzwonila nastepnego dnia? to co wtedy bys pomyslala? bo sama napisałas ze wynajmujesz:)

Gość Mieszzkkkaaankooooo
hmm?

Gość Mieszzkkkaaankooooo
to dla mnie wazne :( prosze zebyscie sie wypowiadali

Gość Mieszzkkkaaankooooo
up up :(

Gość Mieszzkkkaaankooooo
eh .. szkoda ze nikt tu juz nie chce pomoc :( a chetnie bym na ten temat pogadała....

Gość Mieszzkkkaaankooooo
halo ???? ? czy ktos to w ogole czyta i chce w ogole ktos pomoc na tej kafeterii ? :(

Gość Mieszzkkkaaankooooo
ok a wiec nie musicie juz pomagac :( skoro nie chcecie