Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kessinka_20

Zazdrość o byłe partnerki.

Polecane posty

Witam wszystkich! Parę miesięcy temu poznałam fajnego faceta, on bardzo się we mnie zakochał widac to i wszyscy Jego znajomi i rodzina potweirdzają, że jestem jego pierwszą miłością (ma 26 lat). Był oczywiście wcześniej w paru związkach ale nie otwierał się przed nikim jak przede mną, tylko dla mnie jest w stanie zrobić wszystko, oświadczył mi się, znalazł pracę w moim województwie i właśnie przymierzamy się do zakupu nowego domu w mojej okolicy. Muszę wspomnieć, że mam już dziecko z poprzedniego związku- 2 letnią córeczkę i bardzo za sobą przepadają! Ale do rzeczy... Chodzi o to, że jestem chorobliwie zazdrosna o jego byłe dziewczyny chociaż wiem, że nie mogą się ze mną równać, bo 1: on ich nie kochał, 2: jestem bardzo atrakcyjna w ogóle pracuję jako fotomodelka. Mimo to często myślę o nich, to chore... Boję się, że przez moją chorobliwą zazdrość spadnie moja wartość w jego oczach pomimo że on jest równie zazdrosny o mnie ech... Może ktoś wie jak pozbyć się tych uporczywych, obsesyjnych myśli o jego byłych związkach? Z góry dziękuję Wam za zainteresowanie.

Gość Ludzie kafeteryjni
twoja historia nas nie interesuje, idź spać

Gość Ludzie kafeteryjni
jak śmiesz do mnie się tak odzywać ty konino jedna, za karę teraz włóż rękę do muszli klozetowej a jak skończysz to szukaj pokrętłem od kaloryfera radia zet, to wybaczę ci twoją zuchwałość ty atrapo kobiety

Gość Ja XD
Znajdź sobie zainteresowanie żeby nie myśleć :D Albo dużooooo ze sobą rozmawiajcie, żeby nawet najmniejszy szczegół Was nie poróżnił :)

Gość Ja XD
a najlepiej kup se wibrator

nie chcę gumowca bo mój misio ma dużego i potrafi nim dobrze posuwać że się tak wyrażę:D ale to chyba taki mały offtop...

Gość masz 20 lat a on ile
? czy nie jest dużo starszy?

Gość skoro Ty masz córkę
to przecież nie jest Twoim pierwszym (wstępnie wykluczam niepokalane poczęcie). a skoro sama miałaś wcześniej facetów, to czemu masz pretensje, że on miał kobiety?

Gość przede wszystkim to
przydala by Ci sie odrobina skromnosci...

Gość Vampir Genowefa
Zazdrość o byłe partnerki? Jesteś lesbijką?