Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daisy88

help!!

Polecane posty

Gość daisy88

witam wszystkich. Poszukuję jakiejs poradni ginekologicznej w Warszawie na którą mnie stac.. Od dwóch dni próbuję dostac sie do lekarza w przychodni nietstsy nikt nie chce mnie orzyjac bo albo nie ma maiejsc albo moja choroba jest nie tak wazna i niecierpiaca zwłoiki jak innych a ja od wtorku umieram zbólu w dole brzucha, do tego mdłości i zawroty głowy ogólnie jestem osłabiona podejrzewam,ze potrzebne bedzie USG a za wizyte z badaniem krzykneli mi w poleconej poradni prawie 300 zł a ja jestem biedną studentka i naprawde mnie na to nie stac...Zna ktos jakiegos gonekologa gdzie zmieszcze sie w 100 do 150 zł z USG?? I nie piszcie, ze nie potrzebuje USG bo jestem w ciezy bo to nie mozliwe.

a to państwowych przychodni w W-wie nie ma? u mnie jest super, na wizytę czekam 3 dni, góra tydzień, USG też od ręki, lekarz fantastyczny, młody, rzeczowy :) poszukaj, podzwoń, może akurat!

Gość Anik...
słuchaj jak tak fatalnie sie czujesz i cie boli to moze po prostu zgłos sie do szpitala. Powiedz ze tak cie boli brzuch ze nie mozesz wytrzymac a w przychodni nie chcieli cie przyjąc. Swoją drogą to jest oburzające ze człowiek potrzebuje pomocy a maja go w dupie. Ja tez chciałam isc panstwowo ale w mojej przychodni nie ma juz miejsc do konca roku! i bede musiała zapłacic za wizyte i wszystkie badania, a tez jestem w takiej sytuacji ze nie moge czekac do stycznia. Tez nie mam kasy. Bede musiała pozyczyc. Normalnie porazka. Jestem z małej miejscowosci. U mnie nie ma szans zeby sie dostac panstwowo:(

ja też mieszkam na zadupiu więc widocznie różnie to jest, a nie możesz spróbować w innej przychodni? do gina można iść gdzie się chce, ja jestem zapisana w dwóch poradniach K i nikt nie robi problemów... :)