Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfa80

elektryzujace sie włosy

Polecane posty

Gość alfa80

Witam, Dziewczyny macie jakiessprawdzone spodoby na elektryzowanie sie włosów?nie wytrzymuje juz!Zawsze na wiosne i jesien mam szope na glowie ale teraz to juz przesada,lepią mi sie do twarzy,nie moge ich nawet reka dotknac bo stawiaja sie na sztorc,moze sa jakies domowe plukanki albo dobre odzywki ktore daja rade?Ja osobiscie juz wiele przetestowalam ale jak narazie bez powodzenia:(Macie tez taki problem?

Gość alfa80
to wszystko przez to że jak byłam mała wsadziłam palce do kontaktu i teraz chodzę naelektryzowana. czasami jak sie zezłoszcze to swiece w nocy

Gość przede wszystkimm
używaj płynów do płukania tkanin, nie na włosy tylko do ubrań :)do suszenia włosów polecam profesjonalną suszarkę jonizującą włosy i są setki kosmetyków do układania różnego rodzaju włosów, każdy z nich zapobiega elektryzowaniu

są suche, może warto je nawilżyć? gdzieś już tu pisałam, używam mgiełki Radical, włosy mi się nie elektryzują i ładnie się błyszczą

Gość pasibrzucha
Ja tez tak mam od czasu do czasu, mniej więcej raz na rok, i nie pomoze swiety Boże, nic nie daje rady, po prostu muszę przeczekac, nie trwa to dłuzej niz tydzień-dwa, wiec da sie przeżyć