Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona123

Nie uprawiacie jescze sexu- to do jakich granic intymności sie posuwacie??????

Polecane posty

Gość zagubiona123

Jeżeli postanowiliście z partnerem że jeszcze nie będziecie uprawiać sexu, z różnyxch powodów np: bo wolicie lepiej się poznać, albo któreś z was nie jest jescze gotowe, to do jakich granic intymności sie posuwacie? Chodzi mi o to, czy są to tylko pocałunki i piesczoty bez miejsc intymnych czy coś więcej?

Gość dadadadadada
Ja np pieszcze go przez spodnie, wlasnie tam.

Gość a co moze byc wiecej
poza pocalunkami i peszczotami? no juz tylko seks;)

Gość a moza by tak
chociaz seks oralny:]

Gość zagubiona123
no właśnie! spotkłam się z róznymi opiniami na ten temat i chciałam wiedzieć co wy sądzicie?

brat - różnie się przez ten etap przechodzi :) pamiętam, że wiele z nas robiło to na "sucho", czyli ocieraliśmy się o siebie ubrani symulując stosunek... jakoś tak. ja należałam do tych niedotykalskich i nie pozwalałam wkładać sobie ręki w majtki...

wszystko fajnie ...bo tez tak miałem jak byłem w wieku lat nascie.. ale... tu chodzi o to by to tłamszenie kolesia genitali przez spodnie nie przekształciło sie w 2 letni peting bawełniany...bo to do niczego dobrego nie doprowadzi...

prawiczek - to co mogła robić? całować się z przytulaniem? ale bez macania po gołym ciele? to może poszukaj w kategorii wiekowej 11-13? a jeśli byli rozebrani oboje do połowy - zostawali w spodniach i gmerali sobie po majtkach - to może być? przemysł te swoje wymagania , spisz na kartce i wręczaj je każdej dziewczynie, która ci się spodoba... albo zrób sobie koszulkę z wypisaną listą czynności, których twoja ewentualna przyszła kobieta nie może mieć w swoim dorobku...

Gość ejbisi
"o rany...jak mozna tak faceta katowac..?" Buahaha ja tak swojego katowałam jak się poznaliśmy :P ale tylko przez miesiąc się męczył ;)

Gość ejbisi
Prawiczek ty to na serio musisz sobie szukać jakiejś 10-latki i jej pilnować przez następne 8 lat, żeby się z nikim nie puściła ani nie dotknęła rączką żadnego męskiego członka bo innej szansy dla Ciebie nie widze :P

prawiczek - ale co dla ciebie znaczy związek? bo ja tego, co przeżywałam nie nazywałam nigdy związkiem, chociaż chłopcy tak to nazywali, a jakoś doświadczenie zdobyłam.... i coś jeszcze tobie powiem: są tez takie dziewczyny, które dziewictwo tracą nie ze swoim chłopakiem, ale np. z przyjacielem, któremu ufają - bo to zaufanie jest najważniejsze. i po prostu pewnego dnia czują się gotowe, decydują się na ten krok, bo nie chcą stracić cnoty w bólach z kimś na kim im będzie zależało. radzę więc zrobić tą koszulkę - nie będziesz musiał się wypytywać, snuć domysłów.... któraś będzie spełniać warunki - sama się zgłosi

Buahaha ja tak swojego katowałam jak się poznaliśmy ale tylko przez miesiąc się męczył to koles miał szczescie ze trafiła na ciebie..;) prawiczek a ty mogłbys byc z taka co to dotykała innego przez spodnie..:P ?

Gość alaska55
no i znowu grupa smieciarzy wpierdolila sie w temat

prawiczek - czy sądzisz, że dziewczyna to nic, nic, a potem hyc - i od razu na całego? jeżeli szukasz białej dziewicy to już napisałam - w wieku 11-13. a tak w ogóle to masz taką obsesję, czy powiedziałeś sobie, że byś WOLAŁ niedoświadczoną?

Gość a ja będę się smażyć w piekle
miałam chłopaka przez 1,5 roku i do niczego między nami nie doszło:o W końcu miałam takie wyrzuty sumienia, że nie chciałam zanim przebywać sama, w ogóle bałam się go dotykać, żeby się potem przeze mnie nie musiał męczyć i od tej pory jestem sama:o Co prawda jestem niewyżyta i świruję, ale takie życie. Jestem już wiekową, zafiksowana cnotką i trza się z tym będzie męczyć pewnie do końca swych dni:classic_cool:🖐️

Co prawda jestem niewyżyta i świruję, ale takie życie. Jestem już wiekową, zafiksowana cnotką i trza się z tym będzie męczyć pewnie do końca swych dni NIE!!! pamietaj ze jest prawiczek i kropka...:P