Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość steereeotyp

Dlaczego polacy są nietolerancyjni

Polecane posty

Gość steereeotyp

Całe swoje życie obserwuję brak tolerancji w tym kraju, najgorzej to już chyba jest na polski wsiach i nowobogackich rodzinach. To jużjest przykre dlaczego ten naród taki jest. Piście co o tym sądzicie bo to bardzo poważnyn aspekt naszej kultury niekoniecznie pozytywny. Największe pytanie dla osób które są nietolerancyjne możecie się do tego przyznać i wyjaśnić dlaczego tak postępujecie. Bo ja nie rozumię ich, ale sama nie toleruje wszystkiego bo każdy ma jakieś granice.

Gość zalamananajawie
u nas zawsze to bylo i bedzie.polacy sa najbardziej nietolerancyjnym narodem na swiecie.zreszta sa rutynowi.jak zalozysz niebieska kurtke to juz cie rekoma wytykaja.ostatnio bylo cieplo i zalozylam kurtke 3/4 rekaw bo bylo naprawde goraco no niestety wszyscy w futrach i w czapkach i patrzyli na mnie jak na kosmitke.polakom nic nie pasuje wszyskiego zazdroszcza drugiemu naprawde jestesmy strasznym narodem

Gość steereeotyp
Pierwsza wypowiedź czysty przykłąd takiego podejścia

Każdy uwarza sie za tolerancyjnego w określonym zakresie. Zawsze jest granica której żaden obywatel nie przekroczy Przykład Większość ludzi zgadza się na pożycie przedmałzenskie, ale pod warunkiem że pozycie jest heteroseksualne :) Kazdy po wie że facet 35 letni może związać się z 20 latka , ale mało kto by chciał zeby ta 20 latką była jego córka danego obywatela :) tak wiec tolerancja jest bardzo płynna i nie da się opisac czy ktoś jest tolerancyjny czy nie

Gość stereotyp........
nie toleruję takich ludzi jak założyciel topku, który myśli stereotypami.........

też mam problem z ludzką głupotą :P a tak poza tym wolnoć tomku w swoim domku i nic nikomu do tego.

Gość koza niby głupia
Nauczono nas ,ze nie warto się wychalać .Dlatego też nosimy podobn3e buty ,torebki i podobnie zachowujemy się >A gdzie była wtedy inteligencja?chyba robiła szpagat

Gość steereeotyp
Możesz mi wierzyć albo ne alena wsiach jest bardzo źle ale bywają wyjątki ale ja mówię tylko o tych co mieszkają na wsi od lat od wielu pokoleń i ważniejszy jest dla nich pogląd sąsiad niż np. własne dziecko owszem są osoby które to złąmały wykształciły się i mieszkają nadal na wsi ale niestety ich jest nadal mało

Ja nie jestem tolerancyjny wobec Żydków, i kibiców legii, widzewa, lecha, łks-u,cracovii,arki,wisły,korony,hetmana......... RKS!!! był, zawsze jest.....

Gość w.w.w.
heh a myślisz że inne nacje to sie nie obgadują albo nie wytykają palcami za blahostki? :) nie jest z nami tak źle. najgorsze jest to że sami siebie nie lubimy, że Polak nie lubi byc Polakiem... to tacy ludzie sieją najgorsze opinie o nas jako o narodzie. cóż. patriotyzmu sie nauczyć nie można.

Gość steereeotyp
Pzatym ja nie napisałąm że toleruję wszystko dla mnie nie jest ważne kto z kim śpi w domu niech sobie robią co chcą ale naprzekład dwóch panów nie musi się z tą miłością afiszować na ulicy. Bo nie mam zamiaru dziecku tłumaczyć, że to norma społeczna tak twierdzi WHO

Gość steereeotyp
Mam bardzo duży kontakt z ludźmi pracującymi za granicą tak 25% tych osób to naprawde Polacy są za rodakami i chcą pomagać, ale chyba najgorszy model Polaka co tutaj w kraju dostawał tylko po dupie od losu wyjedzie tam wróci tu z jakąś kasą i gardzi innym polakiem dużo jest takich. Wiem bo z nimi pracuję i nagle po 6 miesiącach spędzonych w niemczech co drugie słowo to niemieckie. Nagle polskiego zapomnieli?

Gość steereeotyp
lubelak [zgłoś do usunięcia] Ja nie jestem tolerancyjny wobec Żydków, i kibiców legii, widzewa, lecha, łks-u,cracovii,arki,wisły,korony,hetmana......... RKS!!! był, zawsze jest..... A teraz rozwiń swoją wypowiedź dlaczego ich nienawidzisz konkretami popartmi dowodami naprzykłąd Kibic legii zrobił coś złego tobie lub Twoim bliskim?

Gość steereeotyp
Moje osobiste zdanie jest takie nie obchodzi mnie jak ktoś wygląda, ile zarabia, jak wygląda jego życie rodzinne w imie racji każdy robi co chce, ale nie toleruję gdy ktoś chce mi zaszkodzić krzywdzi moich bliskich, lub bez powodu krzywdzi zwierze lub drugiego człowieka. Ci ludzie co bardziej trudnią się innym chyba mają za mało do roboty bo mi nawet czasu nie starcza na trudnienie się sobą.

Gość w.w.w.
tacy ludzie są wszędzie i nie ma co mówić że Polacy są najgorsi pod tym względem. tolerowac takich też nie musisz. tolerancja wobec chamstwa eskaluje chamstwo.