Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula005

dieta na samych plynach!!!

Polecane posty

Gość a co pijesz
jabłko z marchewka też piję i jabłka z buraczkami, ale naprawdę polecam ci sok z ananasa, ja obieram tylko pióropusz i te twarde łuski i wkładam do sokowirówki razem z głąbem :)

Gość proszeanjhb
prosze napis zdokladnei ile pilas dziennie tego i jak dawals rade czy cos cwiczylas..chcialm byc na glodowce ,ale bym nei wytrzymala a to jakas alternatywa jest a ja sie zastanawiam czy mzonaby bylo pic sok pomidorowy oraz sok light rozcienczony z woda:) zielona herbatke, ocet z woda zmneijsza laknienie a jak sie jest glodnym to blonnik zjesc

bardzo roznie. np rano pilam szklaneczke gotowanego mleka 0% w szkole czasami taki maly soczek jakies 200ml czyli rowniez szklanka. i pozniej popoludniu i wieczorem potrafie wypoic nawet 3 szklanki barszczyku albo jakiejs innek takej zupki. cwicze ale bardzo malutko. 100 brzuszkow codziennie przed snem najczesciej.

Gość kesjaa
a ty ile chcesz byc na tej diecie>? i czy jets ktos chetny aby ja rozpoczac? bo ja bym od jutr ana nia przeszla calkiem faja jest ktos chetny do walki i pisania o ubytkach wagowych???

Gość bibulka55
cezary żak najpierw sie na takiej diecie odchudzal schudl 9 kg w miesiac a pozniej przytyl 13 kg.

Gość kesjaa
a co do piciatych jogurtow to wydaje mi sie..ze to za duzo ma kcal na 100ml i za duzo substancji odzywczych..a to ma byc taka polgloodowka- tak mi sie wydaje. no chyba ze taki jogobella light rozcienczona z mlekiem o% i nieduzo tego i to np na sniadanie aby dodalo energi i zostalo spalone wczesnie

kesja i paula jak tylko zaczniecie jesc normlane posilki odrazu przytyjecie. uwazam ze to naprawde niemadra dieta. paula ja tez sporo schudlam a teraz waga stoi w miejscu tak zawsze jest! to czeba przeczekać i znów poleci bo jesli czlowiek sie zdrowo i odpowiednio odzywia to wage tez bedzie mial odpowiednią! a picie zupek z torebki naprawde nie jest dobrym wyjsciem!!!

Gość kesjaa
dziwne skoro zalozyciela topicu schudla 5 kg w 6 dni..a juz wczesniej duzo schudla..a cezary taki grubiutki i tylko tyle schudla... no chyab ze w tydzien

Gość eeeeeeeeeeeeee
na takiej diecie bardzo szybko schudniesz, ale i szybko z powrotem przytyjesz.Efekt jo-jo gwarantowany.Po drugie przed przed taka dietą zawsze trzeba konsultować się z lekarzem.

spokojnie. ja to wszystko wiem i slyszalam to mioliony razy i tak jak mowie nikogo nie zmuszam..!! poradze sobie jakos z tym. nie pozwole sobie juz przytyc. nigdy!!!

Gość eeeeeeeeeeeeee
no właśnie wystarczy,że wrócisz do normalnego jedzenia, nawet nie opychając się.

ja tez duzo na ten temat wiem bo juz raz zaprzepascilam moja diete i weicej na to nie pozwole. codzbym miala byc na diecie do konca zycia.

Gość kesjaa
paula to jetsem z toba w tej niedoli:) mam nadzieje ze topic nei ume i razem damy rade:) mam pomysl.. wyjdziemy z tej diety rozsadnie najpierw jedzac warzywa same..i stopniowo wlaczajac inne zdrowe produkty i cwiczac by nie przybran na wadze, ludzie na glodowkach chudna i utrzymuja wage.. to my tez damy rade.. ja niemam czasu na wolne tempo chudniecia

Gość kesjaa
paula a jak schudlas wczesniej co robilas?? pomozesz mi w tej polglodowce? moze wypiszemy razem co mozna pic zebysmy mialy jasnosc i wiedzialy i ile co ma kcal..zeby bylo jasne -sok pomidorowy 15kcal w 100ml -woda z cytryna-2kcal mleko o%... kcal ile?? to nie wiem mozesz dopisac:) -rosolek z kostki ok10 kcal w 100ml barszczyk czerwony 15 kcal w 100ml -sok light 20kcal w 100ml-hortexa o ile dobrze pamietam -woda z ocetm-2 lyzki na szklanke- reguluje trawienie

mi nawet nie chodzi o czas. tylko ja tak nie moge jesc troszke itd ja albo wszytsko alb nic. nie umiem inaczej. a pozatym taka dieta juz na mnie nie dziala. a ile chcesz zrzucic?

mleko ma jakies 32 kalorie. 0%. ja wczesniej sama sobie ustallam diete. jadlam co uwazalam za stosowne. chleb wyeliminowalam i tez bardzo malo jadlam. cwiczylam na poczatku zawziecie tzn 200 brzuszkow i 200 przysiadow codziennie do tego jeszcze kilka innych cwiczen raczej tylko tak po pare powtorzen [rozciagajace itd] i tyle. ja az tak nie przesadzam. soki pije takie owoco-cud chyba sie nazywaja i z cappy takie male. jak nie mam innego pod reka to taki zwykly kuybuc czy inny tez wypije. i mowie ci ze glownie te zupki. nawet z grzankami czy z makaronem jem. [tzn nie takie chinskie z makaronem takim tylko taie do kubka] tam jest doslownie lyzeczka makaronu. wiec sie tak nimi nie przejmuje.

Gość kesjaa
aha.. no ja mam duzo do zrzucenia 73:( 167cm mi tez na kcal zalezy zeby bylo jak najmniej,wiec mleka aczej pila nie bede bo chce jak najwiecej zrzucic wole 2 szklanki soku pomidorowego za to..a ty jestes moja moywacja z tymi 5 kg,a widzisz je po sobie ze schudlas bardzo po tym tygodniu?? bo wczesniej juz duzo zjechals, pewnei co chwila nowe ciuszki mosisz kupowac;) ale to mile.. a jeden rozmiar ci ubyl przez ten tydzien? Domowa frappe (10 kcal) • kawa rozpuszczalna • dwie pastylki słodziki • łyzka zimnego mleka • trzy kostki lodu Parzymy zwykłą kawę rozpuszczalną, słodzik, odstawiamy do wystygnięcia. Ubijamy mleko na leciutką piankę. Do wysokiej szklanki wsadzamy trzy katki lodu, po czym nalewamy na przemian mleko i kawę (najlepiej zrobić to łyżką i bardzo powoili wtedy powstanie taki ładny efekt kawy warstowej). Mozna dodać kropelkę aromatu do ciasta (np. migdałowego).

Gość kesjaa
Koktajl kefirowo-warzywny (35 kcal) • pół litra kefiru • pół litra soku wielowarzywnego z kartonu • kilka listków mięty • łyżka drobno posiekanego kopru • sól • pieprz Kefir zmiksować w blenderze lub ubić trzepaczką z sokiem wielowarzywnym (oba składniki dobrze schłodzone), liśćmi mięty i przyprawami. Wymieszać z koperkiem, rozlać do wysokich szklanek. masz alternatywe dla twojego jogurtu a mniej kcal o wiele;)

ej juz nie chce tutuaj poczuac i mowic ze to jest nie dobre. ale naprawde jesli wypijesz na sniadanko szklanke mleka to bedzie jakies 7o kcl to jest naprawde baaardzo bardzo malo i w ogole nie ma co sie jeszcze z tym piciem ograniczac. a kalorie z napoi nie liczy sie tak samo jak z czegos inego. bo zaluzmy ze wypijesz litr soku ktory ma 400 kcl to nie jest to samo co bys zjadla tabliczke czekolady albo czipsy czy chleb. wiec naprawe juz nie trzeba przesadzac.

a jesli chodzi o ciuchy to wlasnie cala szafa do wymiany. ponad 20 kg to jest naprawde duzo jak dla mnie. bo tyle juz zrzucilam w sumie. i teraz trudno mi przez ten tydzien okreslic jak to z tym chudnieciem. widze efekty i ogolnie czuje sie chudsza. ;) wszytskie ciuchy mam za duze nawet te ktore kupilam w ostatnim czasie. ale to mnie akurat najmniej martwi. lepiej byc szczuplym i sobie kupic 1/2 rzeczy co jakis czas w nowym rozmiarze niz zrec ile sie da bo mam za duze ciuchy ;D mam juz troche mniejszej garderoby i jest fajnie. co chwile staram sie co dokupic i jest ok ;]

Gość kesjaa
ja to mam takie marzenie isc na zakupy kupic cos fajnego,malego i sie cieszyc z tego i ladnei wygldac, miec wieksza pewnosc siebie, bo w zyciu to wazna cecha.. a teraz choc mam kase to nawet nie mysle o zakupach bo tylko bym sie zdolowala swoim cielskiem, do tego dolacze cwiczenia, obym wytrwala i po kilku dniahc sie zwarze..a ty ile planujesz tej dietki? bo j a2 tygodnie

chetnie podietuje z Toba te 2 tyg jeszcze ;) dokladnie wlasnie radosc kupic nawet cos nie bardzo wyszukanego ale wygladac w tym ladnie ;] ja mam bardzo malo takich rzeczy w ktorych sie sobie podobam. mysle ze z czasem bedzie ich coraz wiecej. ;]