Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula005

dieta na samych plynach!!!

Polecane posty

Gość kesjaa
a ile tego dziennie pijesz? bo nie wiem ile mozna zeby schudnac

ja pije duzo. mowielam ze np rano szklanka mleka albo kubeczek barszczu. pozniej najczesciej maly soczek. i po poludniami to nawet 2 zupki jeszcze do kubka.

ale nie zupki z papierka, one są bardzo kaloryczne - nafaszerowane substancjami słodzącymi i emulgatorami - to tak jakby zjeść 2 batony lub kotleta schabowego. Naturalna zupka domowa to co innego, można pić. Ogólnie dieta ciekawa, miksować i pić, oby nie było efektu jo jo.Bo po takich dietach organizm przyzwyczaja się do pitnych rzeczy a później jak się zje kanapkę to od razu przytyje się 2 kg.

Gość kesjaa
nie udalo mi sie dzisiaj zaczac..rano w kuchi tyle dobrych rzeczy mam kupila;( pomocy co mam zrobic jak zaczac:( ja juz nei wierze ze kiedys schudne ..at tak bardzo chce :(:(:( jak ty wytrzymujesz???? nie jestes glodna?

Dziewczyny , dieta płynna to bardzo skuteczna dieta.Ja jestem na niej od miesiąca i schudłam 10 kg.Bardzo sobie ją chwalę .Mam zamiar schudnąć jeszcze 15 kg i dam radę .Piję regularnie co 2 godziny kubek czegoś np.soki owocowe, warzywne, maślankę smakową , zupki rozgrzewające itd.Nie czuję głodu bo regularnie dostarczam organizmowi dawkę kalorii. Okres nie zanika jak przy głodówce , ogólnie świetnie się na niej czuję .Chudnę w miarę szybko , mimo że dostarczam organizmowi około 1000 kal. dziennie. Nie czuję zmęczenia tylko radość z tego że mnie ubywa .Będę się razem z wami odchudzała.Życzę powodzenia.:)

KESJAA; czasami jestem głodna ale chyba to normalne na diecie :P jestem głodna to pije cos i uczucie glodu znika. generalnie to zoladek mi sie tak skurczyl ze wypije szklanke jogurtu i jestem tak najedzona bardzo. po prostu musisz sobie powiedziec STOP i w koncu sie zawziasc tak jak ja i dasz rade. nie poddawaj sie tylko walcz ;) KAJA70: a co sadzisz o jogurtach na takiej diecie? mozna czasami sobie pozwolic? jak myslsiz? a zupki to jesz takie gorace kubki?

Cześć dziewczyny. Ja piję soki wszelkiego rodzaju , jeżeli mi jest zimno ( a przy tej diecie jest ) to piję podgrzany sok w mikrofali albo zupki instant ( żurek , pomidorowa , barszcz biały i czerwony.Jeżeli w domu nie mam nic to wystarczy do kubka wlać wrzątek i dać odrobinkę wegety , wtedy mam rozgrzewający niskokaloryczny rosołek .Jogurty też można pić , jak najbardziej a jeszcze mleko , kefir ,maślankę . W soboty i niedziele zamiast 2 kubków soku zjadam normalne śniadanie i obiad a wszystko po to by nie rozleniwiać przemiany materii.Ważne też jest by pić regularnie , ja piję co 2 godziny .

Gość kesjaa
od jutra ruszam peln apara..musze jasno sobie spraw przedstawic codizenie litr soku pomidorowego oraz 1 goracy kubek na obiad:) i ewentualnie jak bede glodna na wieczor rosolek wypiej taki z kostk i dorzuce pietruszki durzo:) oraz godizna jazdy na rowerku.. zeby nie wiem co dam rade!!!!!!!!!! w srode i sobote bede sie wazyla i zapisywala wyniki zamierzam tak ciagnac 2 tygodnie

ja od jutra zaczynam drugi tydzien. mam nadzieje,ze dam rade. dzisiaj troche stracilam motywacje. zawsze myslalam,ze robie to dla facetow glownie [zeby sie podobac itd] a dzisiaj juz kompletnie stracilam w nich wiare. mam ich dosyc!! juz mi to zwisa!! ale sie nie poddam. dzialamy dalej dziewczynki ;)

minęło już dużo czasu od waszej diety, mamy prawie grudzień macie jakieś rezultaty dlaczego sie nie chwalicie ? nie wypaliła ta płynna dieta ?

Gość zapewne autorka
i jej towarzyszki sie upłynniły. :classic_cool:

Gość Risota

a ja stricte płynnej diety nie mam ale w taką ładną i gorącą pogode zamieniam posiłki w soki. mam ulubione soki Nuja które niezle sycą. Dlatego wlasnie lubię je pić, pomagają mi zrzucić kg 🙂