Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpmi

proszę o pomoc/ rade

Polecane posty

Gość helpmi

jaki polecacie podkład kryjący ale taki zeby nie tworzył efektu maski , moze max factor lasting terformance? co o nim sadzicie albo cos z loreala? co polecacie , mam cere mieszana i chce ukryc niedoskonalosci , tak okolo 50 zł moge wydac :P

Gość helpmi
a czy zeczywiscie zakryje niedoskonalosci????? moglabym w sumie wyda wiecej jakbym wiedziala ze jest idealny :P

Gość hohohohf
kryje, ale jest tlusty

Gość helpmi
no ja mam raczej mieszaną cere nos mi sie swieci broda i czoło strefa T ,,,,a reszta normalna , to co jak tłusty to nie bedzie matowił?

Gość już dziś jest mniej niż
na niedoskonałości to korektor a nie podkład. Żaden podkład nałożony w umiarze nie da efektu maski. Te lepszych firm po prostu dłużej się utrzymują na twarzy

Gość helpmi
a co sadzicie o MF lasting performance? na necie rozne opinie juz sama nie wiem :(((((

Gość Mieszzkkkaaankooooo
wiesz co ja uzywam zwyklego za 10zl fluidu ... pozniej na to puder ciemniejszy na policzki i wszystko zakrywa idealnie :)

Gość helpmi
ja jednak wole nie ryzykowac z tanimi podkladami :) wole sprawdzone marki :P

Gość Mieszzkkkaaankooooo
ja uzywam MINERAL velvet-skin jest bardzo dobry a kosztuje tylko 10zł niecale... i puder za 20zł mam NIVEA... idealnie...

Gość helpmi
heh :P nie otworzyla mi sie ta stronka :P ja na razie uzywam Lirene roświetljący :P kosztuje 20 zł ale sama nie wiem i na to daje kuleczki brazujące z avonu i w sumie jest okey ale i tak szukam dalaej idealnego kosmetyku :P

Gość wetfgreqtertre
widze ze masz ten problem co ja. a ja juz jestem expertką we fluidach matujących. no wiec po kolei lasting performancy jest faktycznie fajnie kryjący, ale troche sie po nim swiecisz margaret astro anti shine jest huja warty - mocno i szybko sie swiecisz toleriane la roche posay jest najmocnijszy z wszysktich jakie uzywalam, mega kryjący, trzeba zmieszac z kremem, zeby maski nie bylo, cos z acos; jesli chodzi o matowienie to nie za dlugo trzyma jelsi chodzi o samo matowienie to najlepeij wypadl mi margaret astor mattitude oraz soraya seria make-up sceniczny, dlugo trzymaja swiecenie jeszcze szczegolnie jak uzywasz sypkiego pudru, natomiast one nie sa takie mocne, raczej sa lekkie, jesli chodzi o krycie to pwiedzialabym srednie, ale dają rade

Gość Actia
Lancome TIU - rewelacja

Gość wetfgreqtertre
jelsi zalezy ci na kryciu to lasting performance jest fajny, polecam, uzywalam go sama z rok chyba

Gość helpmi
a moze wiecie cos na temat podkładu LOREAL TRUE MATCH?

Gość Mieszzkkkaaankooooo
MINERAL velvet-skin jest rewelacyjny za niecale 10zl !!!!!!!

Gość helpmi
oj nie ryzykowalabym takim podkładem

Gość Mieszzkkkaaankooooo
czemu nie? jest bardzo dobry mam idealna cere po tym ... nie widac niedoskonalosci ...

Gość helpmi
heh przejde sie po drogerii moze jeszcze tam mi doradzą , dzieki za rady pozdrawiam :)

Gość wetfgreqtertre
ja teraz uzywam od niedawna soraya matującego sceniczznego, zawsze omijalam podklady z tej nizszej polki, bo myslalam, ze i jakosci beda keipskiej, no ale postanowilam w koncu poszukac wszedzie bo z niczego nie bylam zadowolona...no i jestem bardzo milo zaskoczona, matuje w naturalny sposob i trwale. bardzo polecam

Gość wetfgreqtertre
a kosztuje 20 zeta tylko