Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juz nie karmiaca

Kiedy zanikaja gruczoly mleczne?

Polecane posty

Gość Juz nie karmiaca

Dziewczyny tydzien temu odstawilam synka od piersi. Karmilam go 11 miesiecy. Mam pytanie kiedy zanikna mi gruczoly mleczne i opadna piersi? Do tej pory moje piersi byly zawsze duze, podczas karmienia jeszcze wieksze. Nastawilam sie na obraz nedzy i rozpaczy po odstawieniu synka od piersi, ale one sa jeszcze ciagle ladne, co prawda sa duzo mniejsze, nawet mniejsze niz przed ciaza, ale ladne:) Cz6y to sie jeszcze moze zmienic? Odstawialam dziecko stopniowo, tak ze nawet nie musialam odciagac pokarmu? Czy one jeszcze opadna? I kiedy zanikaja te gruczoly mleczne?

Gość Juz nie karmiaca
ah jak sie je dotyka to sprawiaja wrazenie pustych. Czy tak juz zp ostanie?

Gość Juz nie karmiaca
nikt nie wie?:(

Gość jajajajjjajays
wlasnie, mam identyczny problem. odstawilam malego jakies 2 tyg temu ale mleko jeszcze mam, choc piersi po dotknieciu sa jakby puste. kiedy t=mleko calkowicie zaniknie???

Mi po calkowitym odstawieniu corki pokarm utrzymywal sie przez okolo 3-4 tygodnie. Tez odstawialam stopniowo, jak juz przestalam ja karmic bylo go malo, ale byl. Czasem odciagalam troszke. PO 3 tygodniach sciaglam 5 ml..wiec to byl juz koniec. :)

Gość Juz nie karmiaca
podobno ze ono zanika samoistnie, moje piersi tez sa puste, niewiem czy jakbym nacicnela sutka to czy jeszcze by cos tam wyplynelo? Nie probuje bo nie chce przywrocic laktacji.

Gość Juz nie karmiaca
ale czy te gruczoly sie pomniejszaja? i czy moje piersi moga jeszcze obwisnac?

Ja nie karmie juz 8 tygodni i moje piersi sa takie jakie byly, te same staniki co przed ciaza pasuja jak ulal :) Tylko ppodczas karmienia piersi byly wieksze, a ogolnie sa duze...

Gość Juz nie karmiaca
to dobrze pocieszylas mnie, bo tyle sie naczytalam w ciazy ze duze piersi po tak dlugim karmieniu opadaja nisko:) Moze mnie to ominelo, bo moje sa ladne:)