Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapominajkaaaa

zastanawiam sie czemu faceci ktorzy mi sie podobaja olewaja mnie?

Polecane posty

Gość niezapominajkaaaa

mimo iz mowia ze im sie podobam to wybieraja inne:O tak bylo osttanio wybral inna mimo iz mowil jak mu sie podobam mala 140cm przecietna kolejny raz dostalam kopa:O co zemna jest?

Gość ffffffffffffffffffff
nei maretw sie ja mam to samo a jestem zadbana dziewcyzna i jak uwazaja inni bardzo ładną newim co jest nie takk....to chyba faceci sa do dupy

Gość niezapominajkaaaa
no chyba tak jak popatrzylam na ta dziewczyne to ..nie chce jej oceniac ale ...wcale nie jest lepsza ode mnie mala ledwo mu do biodra siega:O nie rozumiem

Gość vzx
Taaaak, najlepiej zwalic wszystko na facetow :P

no a niby przez kogo? czemu faceci zawsze wybieraja albo jakies lalunie albo łatwe dziewczyny? puste w sordku byle opakowanie zajebiste.. moja kumpela jest sliczna i ma pusto w glowie i co ? chyba kazdy facet na nia leci a ja? nie jestem brzydka wszsycy mówia ze mam zajeisty charakter no ale.. juz nie jestem taka sliczna jak barbi;/

Gość niezapominajkaaaa
a mnie "zostawil" dlA malej z wlosami w pionie:O ahh....

ja nie wiem a moze są sposoby na to żeby oczarowac chłopaka który nam sie podoba? nie mówie tu rzecz jasna o pokazaniu biustu i nog w mini ale cos jakby manipulacja he;)

bo to prostaki są - jak ty ich olewasz to za tobą latają - jak widzą że tobie zależy -to oni ciebie olewają

Gość syk wydarzeń
Świetnie, ale tak to niejeden samiec mógłby powiedziec. Po prostu ludzie traktują się przedmiotowo i zawężanie tego do jednych nie ma sensu.